Csajok Magazin

Hajtrend 2009 ősz

A MATRIX 2009-es őszi trendje a barna szín legkülönbözőbb árnyalataira épít. Idén ősszel ez a szín megjelenik a legtöbb nagy divatház kollekciójában. A formák szabadok, a vonalak lágyak, a mozdulatok lendületesek, az érzés pedig határtalan.

Ezt a kollekciót a MATRIX a kettőség jegyében alkotta meg. Mindenegyes kreáció kettőséget hordozza magában. Erre utal az „indiviDUALity is in the flow” azaz „egyéniség az áramlatban” szlogen is. A kollekció elkészítésébe enged bepillantás a követekző videó.

Nézzük az egyes frizurákat, melyek meghatározói lesznek az idei őszi frizuradivatnak.

textuRED

Ez a red-hot style lángolása a félresöpört frufruval és az oválisan aszimmetrikus formával előnyösen alakítja az arcot. A háromrétegű vágás a kifinomultra vágott bubitól a magasan szálló quiff-ig sok alakítási lehetőséget rajt magába. Mindezt a súlytalan textúra áradatára támaszkodva teszi lehetővé. A sötétvörös és vöröseslila árnyalatok tüzes felületei csak fokozzák az izgalmat.

seducTRESS

A hollywoodi csillogás újhulláma. A szőke sztárjelöltek minden gátlását szélnek ereszti egy lágyan kavargó, tökéletesen megbontott stílusban. A kekesz árnyalatok szőke tündöklése csillogást ad.

 

 

waveLENGTHS


Ez a drámai ívű design a lépcsőzetesen kialakított frizurából indul ki, azért hogy a figyelem középpontjába állítson téged. Lazítsd lágyan a rétegeket, hajlítsd meg a végeket! A művészien kialakított frufru uralja a szemet. A mokka és a réz fényei a dimenziók és mozgás csillámló örvényét robbantják ki.

 

 

pixelLATED


A hagyomásnyos pixie típusú frizura feldobva egy vagány kettősséggel. A zseniálisan két rétegben kialakított frufru teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének. A mokka több árnyalata és a vöröseslila keveredik ebben a frizurában.

 

 

moMENtum

Múlt és jelen közeledik egymáshoz. Oldalt simított, a fejtetőn felépített struktúra jellemzi. Ez a fokozatos szűkítés az életstílusodhoz illően alakítja a formát. Nappalra klasszikus határozott vágásmód, amely estére vadul alakítható. A homokszín és hamvas barna tónusok természetes keveréke diszkréten tör elő, megtartva a pillanat folytonosságát.

 

Mint már említettem a meghatározó szín a barna, a legkülönfélébb árnyalataival. Természetesen egyéb színek is kapcsolódnak, illenek a mokka árnyalatokhoz, ilyenek a lila, a vörös, az arany és ezek variációi.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top