Csajok Magazin

Hajhosszabbítás

A hosszú haj örök divat. Vannak azonban, olyan helyzetek, amikor könnyelműen döntünk a fodrász mellett és később hiába bánjuk meg. A levágott tincseket nem lehet visszavarázsolni, a jó hírünk viszont az, hogy manapság már ez sem jelent komoly gondot. A hajhosszabbítási eljárások egyre jobban fejlődnek, így már hazánkban is hódít az amerikai divat. Amerikában és külföldön már tíz éves múltra tekint vissza, ahol nagyon sok színész, énekes ezt a technikát választotta.

Az „Easy hair” olyan technológia alapján dolgozik, amely teljes mértékben kíméli a hajat, nem bántja, sérti annak felületét. Felrakás után akár négy hónapig is használhatjuk. Abszolút természetes hatású, hiszen ez a „hüvelyes” eljárás jó minőségű, indiai hajat alkalmaz. Annyira picike a használt gyűrű, hogy alig látható a különbség egy természetes és a felrakott haj között. A gazdag színskálából könnyedén kiválasztható a vásárló hajszíne. A lényeg, hogy minimum 10-15 centiméteres hajjal rendelkezzen a páciens. Egy centiméterrel a hajtőtől kell felrakni a tincseket szépen sorban. Mivel nagyon jó minőségű hajat alkalmaznak, többször is visszarakható a már használt tincs. Az ázsiai haj ezzel ellentétben levétel után többet nem használható. Természetesen, mint a saját haj, ez is ápolást igényel, egy speciális balzsam segítségével könnyen kezelhető.

 

Magyarországon február óta lehet ezt a hajhosszabbítási módszert választani, ami nagy biztonságérzetet ad, hiszen könnyű viselni is. Mindezt hogyan? A hajat tincsenként rakják fel, egy ember fejére körülbelül százötven tincs fér. A póthajat és a természetes hajat fogják össze, és egy speciális fogóval rögzítik. Nincs ragasztás, nincs csomózás, ezért nem is irritálja, nem sérti a hajat. Épp olyan könnyen levehető, mint ahogyan felteszik (a többi eljárás magas hőfokon történik, így nem is ajánlott a hajnak).Így ha a hajhosszabbítás mellett döntünk, nem árt figyelembe vennünk természetes hajunk minőségét. Ezzel az eljárással garantáltan megóvjuk hajunk szerkezetét és pénztárcánkat…

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top