Csajok Magazin

Hajápolási tanácsok á la Hajas László

…hogy hajunk télen is dús és élettel teli legyen. Közeleg a tél, s a hideg, zord időjárás bizony károsíthatja a hajunkat. A hajunk könnyen szárazzá válhat ebben az évszakban a lakásunk, munkahelyünk meleg fűtése és száraz levegője, vagy éppen ennek ellenkezője, a kinti zimankós, hideg időjárás miatt.

Télen is figyeljünk oda hajunk épségére és ápolására, s tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy megóvjuk a széltől, a hideg, száraz vagy nedves levegőtől.  S milyen lépéseket is érdemes tennünk? Íme, néhány téli hajápolási tipp Hajas László mesterfodrásztól, az Imetec Bellissima magyarországi nagykövetétől!

– Télen mindig viseljünk sapkát, kalapot, kendőt, de akár a sálunkat is a fejünk köré tekerhetjük. A „fejfedők” semmi esetre se legyenek szűkek, hiszen akkor elszoríthatják-akadályozhatják a fej vérkeringését.

– Naponta használjunk hajkondicionálót, ami nemcsak fényes csillogást ad, de speciális összetevői, ásványi anyag- és vitamintartalma révén hatékonyan védi hajunkat.

– Kerüljük a forró vízzel történő hajmosást, helyette meleg vagy langyos víz érje hajunkat.

– Hetente egyszer a hajmosás utolsó fázisaként hideg vízzel öblítsük le a hajunkat, ezzel részben megnöveljük a haj nedvességtartalmát, részben pedig extra ragyogást adunk hajunknak.

– Frissen mosott és szárított hajjal semmiképp se menjünk utcára, hiszen ezzel egészségünket és hajhagymáink „életét” kockáztatjuk. Amennyiben a hidegben hajunk megfázik, töredezhet, sőt hullhat is.

– Hajszárítók, hajsimítók és hajsütővasak használata előtt vigyünk fel ápoló szérumokat, speciális kondicionálókat a hajunkra.

– Hajunk hosszan tartó védelme érdekében pedig havonta egyszer használjunk speciális pakolást vagy mélykondicionáló termékeket.

Sapkára fel!

Kötött, bőr, szőrmés, polár, sportos, fülvédős – csupán néhány ízelítő az idei divatos sapkák közül, amelyekben igazán csinosak lehetünk a hideg beköszöntekor. Bátran válogathatunk a fejfedők közül, amelyek leginkább illenek az egyéniségünkhöz, télikabátunkhoz, stílusunkhoz.

„Sokan nem hordanak sapkát, mert attól tartanak, hogy lelapul a frizurájuk. Ez benne van ugyan a „pakliban”, de a hölgyek tehetnek ellene. Csodálatos tincseket varázsolhatnak magunknak mindössze néhány perc alatt az Imetec Bellissima forradalmian új hajformázási termékeivel” – ajánlja a téli sapkaviselést Hajas László. – „Az új Bellissima Magic Volume készülékek használatakor egyetlen mozdulattal dús hatású, egyenes, lezseren szélfútta vagy enyhén hullámos hajat tudnak magunknak készíteni a női nem képviselői.”

Az Imetec sokéves tapasztalatának eredményeképpen született meg a Bellissima Magic Volume, a designt és az innovatív formákat egyesítő szépségápoló termékcsalád. Az új termékek azon hölgyek számára készültek, akiknek fontos a divat és az, hogy naponta kedvükre alakíthassák megjelenésüket személyiségük és a legjobb fodrászok irányadó trendjei szerint. A legmagasabb technológiát, elegáns formatervezést és könnyű felhasználást egyesítő Magic Volume termékcsalád tagjai minden nő számára lehetővé teszik, hogy néhány egyszerű lépéssel megalkothassa a saját „Volume” kinézetét. Egyenes, lezseren szélfútta vagy hullámos – az új Bellissima Magic Volume termékek segítségével minden alkalomra tökéletes stílust varázsolhat magának.

További információ:
Pusztay Gabriella, MEC:Access
Tel.: 06-20-9458-719
E-mail: gabriella.pusztay@mecglobal.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top