Csajok Magazin

Hajápolás feketén – fehéren

Napjainkban a hajápolás egyre különlegesebb összetevőkkel bővül. Cikkünkben a legegyszerűbben felhasználhatókat, az aktív növényi szénport és a koffeinport fogjuk felfedezni.

Kezdjük a fekete csodaszerrel, ami valaha kókuszdió volt. Bizony, a növényi szénpor ősanyja a kókuszdió. A kókuszdió minden része felhasználásra kerül a tudatosság jegyében, így lehetséges, hogy a dióból – a lábtörlő mellett – aktív növényi eredetű szénpor lesz.

Miért is jó ez a hajnak?

A városban, a mindennapi élettől méreganyagok rakódnak le a hajban és a fejbőrben. Ezek okozhatnak viszketést, zsírosodást, vagy akár korpásodást is. Ha valamelyik probléma fennáll Nálad, egyszerű a dolgod, tegyél a samponodba egy kis kanál szénport, amit először pár csepp samponban elkeversz, majd alaposan összerázod az egészet. Észre fogod venni, hogy a használatát követően a hajad tartása jobb lesz. Emellett fényesebb, selymesebb és erőteljesebb lesz, nem fog a fejtetődre lapulni. Nem mellesleg búcsút inthetsz a korpásodásnak és a hajzsírosodásnak is!

Ezek után jogosan teszed fel a kérdést, ha ennyi mindenre jó a növényi szénpor, mi szükség van a koffeinporra?

A koffeinpor segít a haj növekedésében, serkenti a fejbőr vérkeringését, fokozza az anyagcsere folyamatokat, stimulálja az egészséges sejtek termelődését. Segítségével nem csak a haj indul növekedésnek, de a hajhullás is abbamarad. Tehát, ha szeretnél hosszú, egészséges loboncot, ne felejtsd ki a hajbalzsamodból!

Ha szeretnél többet megtudni a haj ápolására alkalmas összetevőkről, látogass el webáruházunkba: www.humanityaruhaz.hu

Ha szeretnéd a sampont és a balzsamot is saját kezűleg csinálni, látogass el receptekért a www.humanitytudastar.hu oldalunkra.

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top