Csajok Magazin

Gyorsan és sokat fogyott

Egyetlen hónap alatt 7.5 fél kilótól szabadult meg Tolvai Renáta, mindenféle koplalás nélkül. Az énekesnő nagyon büszke magára, hiszen világéletében fogyókúrázott, de ilyen pozitív változást még sosem ért el.

Bevallása szerint, minden idők legkíméletesebb fogyókúrás időszakán van túl Tolvai Renáta, a Megasztár 5 győztese. Egy zsírégető klubnak köszönhetően még kedvenc ételeiről sem kellett lemondania. „Egy klubtól kapom az ételeket. Naponta ötször eszem, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget, de húst és tésztát is. Más az ízük, mint amit anyukám készít, de ezek is finomak” – magyarázta Tolvai Renáta.

Szülei eleinte aggodalommal fogadták fogyókúrája hírét, mert attól féltek, hogy Renáta koplalással akar a felesleges kilóktól megszabadulni. Később azonban megnyugodtak, mert látták, hogy lányuk egészségesen táplálkozik.

„Nagyon látványos változáson mentem keresztül az elmúlt 4 hét alatt, amelyet a környezetem is elismer. Egyelőre főleg a combomon és a csípőmön látom a változást. Szüleim mellett párom, Kállay-Saunder András is nagyon elégedett, az utóbbi időben több bókot kapok tőle, mint eddig valaha” – árulta el mosolyogva a csinos énekesnő, aki ráadásul amellett, hogy vonzóbbnak érzi magát kedvenc ruháiban.

Fotó: RedLemon

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top