Csajok Magazin

Gyermekvállalás

Amikor két fiatal megtalálta egymást és elkezdik tervezni esküvőjüket, az több hónapot is igénylő elfoglaltságot jelent.

A menyasszonyi ruha kiválasztása, a meghívó tervezése, a menü összeállítása, az esküvői torta megrendelése, a helyszín kiválasztása, mind-mind idő és energiaigényes feladatok. Gyakran több hónapot, netán egy évet is igénybe vesz a felkészülés egyetlen nagy eseményre, az esküvő napjára. A lázas tevékenykedés alatt senkinek nem jut eszébe, hogy amikor a sminket lemossuk majd másnap reggel akkor a csúnya bőr újra előkerül, amikor lebontjuk az álomfrizurát a hajhullás megint kétségbe ejt minket, a néhány hetes kínzó fogyókúra után – aminek eredményeképpen betuszkoltuk magunkat a gyönyörű ruhába – az undok kilók pillanatok alatt visszapattannak. A felkészülés lázában nem is vettük észre, hogy a hasunk puffad, hol van székletünk, hol nincs és még a fogínyünk is vérzik. Ugyan ki figyel  arra, hogy törik a körme? Sebaj, majd a műkörmös csinál hosszút és díszeset a nagy napra. A tünetek helyén való értékelése háttérbe szorul, és minden a készülődésnek van alárendelve. Senki nem gondol arra, hogy nem csak kívülről, hanem belülről is rendbe kellene szedni önmagunkat.
Most lenne itt az ideje egy állapotfelmérést végeztetni( mindössze másfél óra ), mert ha nem találunk semmit az nagyon nagy öröm, ha viszont  mégis csak van valami, amit javítani kellene, arra az esküvő előtti hónapok bőven elegendőek. Mennyivel jobb igazán egészségesen – és nem csak kívülről szépen – nekiindulni a közös életnek, amiből egy új élet születhet. Egészséges gyermek világrahozatala a legnagyobb öröm, ami egy családot érhet, de nem mindig történik egyszerűen és természetes módon. Sok fiatal család kínlódik a megtermékenyülés gondjaival, de nagyon ritkán jutnak el ahhoz a gondolathoz, hogy az alternatív gyógyászat segítségét is igénybe vegyék.
Az Andis Természetgyógyászati Rendelőben szeretettel, türelemmel és odafigyeléssel várunk mindenkit, akinek egyetlen napi csillogáson túl igazán fontos a saját egészség ésna felelősségteljes gyermekvállalás gondolata.
Andis Orvos- természetgyógyászati rendelő
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 10. I. em. 2.
20/565-1950
06 1/239-8645
www.medicnatura.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top