Csajok Magazin

Gyermekszobák dekorálása

A tapéta-matricák egy alacsony költségvetésű és időtakarékos változata a gyermekszobák (ill. saját magunké) igényes és minőségi kidekorálásának. A szokásos, festett megoldás praktikus alternatíváját kínálja e módszer.

Egy olyan egyszerű és gyors megoldás, ahol takarítási idővel nem kell kalkulálni, valamint a festéssel járó erős vegyi anyagok belélegzésétől sem kell tartanunk, ami csecsemők és piciny csemeték környezetében nem egy elhanyagolható tényező…

Az eljárás másik fontos aspektusa környezetünk gyorsan újra formálhatósága. A tapéta-matricák ugyanis nem teszik tönkre az alattuk lévő felületet. Lehet ez festett fal, tapéta, fa vagy bármi más. Ha gyermekünk megunja a falán lévő repülőket és ezentúl az autókat kedveli vagy éppen a lovagok kerültek érdeklődése középpontjába, akkor a matricák egy mozdulattal eltávolíthatók a falról az alapréteg sérülése nélkül.

Ha kislányunk mindig a hercegnőkéhez hasonló ágyat szeretett volna, akkor ahhoz hasonlóval  is könnyedén meglephetjük őket a baldahínos ágyak hosszú árcimkéje nélkül vagy kedvenc angyalkái vigyázhatnak szobájára. Ezen tapétamatricák széles választékában szinte minden gyermek izlésvilágának találhatunk megfelelőt. De akár konyhánk hideg téli hangulatát is feldobhatja egy toskánai ablak, amelyből a kertünkbe elterülő oliva ligetre lehet „kilátásunk”. Esztétikai tényezők és az említett praktikus tulajdonságok mellett meg kell említeni az iskolatábla tapéta-matricát.

 

Ez ugyanúgy felrakható a falra, ajtóra, hűtőre vagy iróasztalra mint a többi tapéta-matrica, majd mind egy táblára az iskolában, krétával írni lehet, ezt aztán letörölhetjük vagy akár egy másik felületre átrakhatjuk anélkül, hogy az addig használt felületen kárt okozna, nem szabva határt gyermekeink bontakozó rajztehetségének. A megszokott fekete és zöld szinen kívül ez kék és lila szinben is megtalálható.

A felhelyezés igazán egyszerű:
– mártsuk vízbe 20 másodpercig majd rakjuk rá a kiválasztott
felületre (egyik típus)
– vegyük le a hátsó réteget mint egy matricánál (másik típus)
– Kész.

http://www.wallies.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top