Csajok Magazin

Garden gyümölcslevek

A Garden Juice Kft. az egészségtudatosságot szem előtt tartva, adalékanyagoktól mentes, 100 %-ban gyümölcsből álló élelmiszereket állít elő.

Gyümölcs leveinkben  nincs sem tartósítószer, sem mesterséges színezék, sem ízfokozó, sem pedig hozzáadott cukor. A Garden Juice gyümölcslevekben semmi más nem található, mint a gyümölcsök kipréselt leve. Szlogenünk : „Igyál egy gyümölcsöt „
Cégünknél magyar gyümölcsökből, magyar munkaerő segítségével állítjuk elő a termékeket, amelyeket jelenleg tizenkettő féle ízben – alma, meggy, körte, őszibarack, sárgabarack, piros ribiszke, fekete ribiszke, homoktövis, eper, ananász – lehet kapni. Időszakosan, így például Karácsony környékén kapható limitált kiadású almalé fahéjjal és vaníliával ízesítve, illetve az igények kielégítésének eleget téve 100%-os narancslevet is palackozunk, amely más termékeinkhez hasonlóan mentes minden adalékanyagtól, és nem koncentrátumból készült.
Prémium minőségünk megőrzése nagyon fontos vállalatunk számára, amelynek érdekében különös figyelmet fordítunk arra, hogy csak olyan magyar termelőktől vegyünk gyümölcsöt, akik jó minőségű árut termesztenek, és szigorúan betartják a növényvédelmi előírásokat.
Kitűzött céljainkba fektetett hitünkben erősített meg, és büszkeséggel tölt el minket, hogy az OMÉK-on a Garden Juice fekete ribiszke-alma ízű gyümölcslevünkkel elnyertük a „Kisvállalkozás által előállított termék” kategóriában az OMÉK Élelmiszer Díjat. A 2017-es évben az Alma – Eper gyümölcslevünkkel ismét sikerült díjat nyernünk, melyet ebben az évben közép és nagyvállalkozás kategóriában érdemeltünk ki. Ezek az elismerések megerősítették lendületünket, és biztosított minket arról, hogy a megfelelő irányban haladunk. Ne feledd : „Igyál egy gyümölcsöt”

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top