Csajok Magazin

Garantált fogyás masszázzsal

Belső harmóniánk tisztelete a cél

Az ősi tudáson és technikán alapuló Kyusen fogyasztó masszázs megoldást kínál mindazoknak, akik számára fontos testük és lelkük tisztelete, elfogadása, s akik fogyni szeretnének egy közel egy évtizede ezrek életét megváltoztató módszer segítségével.    
– Hogyan talált rá a fogyasztó hatású masszázs technikára?
– Negyvenéves koromra hízni kezdtem, és kerestem a legmegfelelőbb fogyasztó módszert – mondja Lakiné Szkiba Judit, a Kyusen Egészségközpont alapítója, ügyvezető igazgatója, a program megálmodója – Immár 20-25 kg súlyfelesleggel rendelkeztem, amikor rátaláltam egy távol-keleti masszázstechnikára, amelynek segítségével rövid idő elteltével látványos fogyásnak indultam. Kutatni kezdtem a masszázs működésének szellemi és gyakorlati hátterét, amely a hagyományos kínai orvoslásra támaszkodva az akupresszúrás pontok nyomásával segíti elő a fogyást. Ezzel párhuzamosan az akkor már több éve működő természetgyógyászati-reiki központunkban vizsgálni kezdtük a kövérség lelki és fizikális okait. Központunkban többségében esszénus hitűek vagyunk, így az esszénusok ősi tudását is felhasználtuk, tekintve, hogy az őskeresztény hitrendszer egyik alapja a fizikai test gyógyítása. A masszázsról megszerzett tudást ötvöztük, és egy rendszerbe foglaltuk az ősi atlantiszi kultúrából vett spirituális tudással, és megalkottuk a Kyusent. A Kyusen egy olyan gyógyító-harmonizáló fizikai masszázs, amely mögött nagyon komoly lelki háttérkezelés húzódik.
 Egy éven át ismerősökön, barátokon teszteltük fogyasztó módszerünket, melyet végül 2008-ban szabadalmaztattam. Központunkban azóta több ezer vendégnek segítettünk eredményesen lefogyni, és megtartani a számára optimális súlyt.
– Mi a Kyusen módszer lényege?
– Úgy gondoljuk, hogy a fizikai testen keresztül érthetjük meg a lelket. Az elhízásnak minden esetben lelki okai vannak, ezt igyekszünk feltérképezni, és egy tanulási folyamat során a pácienssel is megértetni. A Kyusen első állomása az Aura-Soma, mely egyesíti a színek (fény), a kristályok és a gyógynövények energiáit. A kétszínű ásványi olajjal és kristállyal megtöltött üvegeknek jelentésük van, akárcsak az asztrológiában a bolygóknak. A vendég kiválaszt négy üveget tetszése szerint. A választásai alapján az Aura-Soma konzulensünk meg tudja mondani, milyen tehetséggel született, milyen problémákkal küzd, honnan jön és hová tart az élete során. Egy másik technikát, a kabbala számítási módszerét alkalmazva a születési névből és dátumból kiindulva megismerjük a paciensünk lelki hátterét, kompetenciáit, adottságait, problémáit. Világunkban minden Egy és összefügg: ezt mutatja, hogy az Aura-Soma és a kabbala eredményei minden esetben egyeznek egymással, vagyis az egyik módszer támogatja és igazolja a másikat. Nem csak az egyén sorsát térképezzük fel, hanem arra a kérdésre adunk választ, hogy miért választotta az elhízást, mint tanulófolyamatot az életútja során.
– Miként folytatódik a módszer?
– Tudjuk, hogy a zsírszövetek méreganyagot tárolnak, tehát miután feltárjuk és megértjük a lelki hátteret, a fogyasztás előtt méregtelenítünk, amire több módszer van: infraszauna, gyógyító  sóval történő fürdőzés (ez utóbbi otthon is végezhető) és a SPA méregtelenítő hatását is használjuk. Ezt követően elindul a három hónapos intervallumú masszázs, melyet a Kyusen mozaikszó jelez. A japán eredetű „Kyu” – erőt és sokat jelent. A „sen” pedig tiszteletet, meghajlást. A belső utunk előtt meghajolunk, vagyis elfogadjuk és szabad akaratunkból választjuk a belső harmóniát. A rózsaszín és zöld nem csak a lógónkon, hanem helyiségeinkben is megjelenik – mint a harmónia és a teljesség színei.
   Képzett masszőrünk a megfelelő akupresszúrás pontok nyomkodásával dolgozik. Minden pont egy adott szervhez kötődik. Ezen pontok kezelésével, energetizálásával belső harmóniát hozunk létre. A zsírszövetet a masszázzsal, „eltörjük”, serkentjük, hogy a méreganyagot kilökje magából.
 Központunkban nem kilóban, hanem centiben fogyasztunk. Három hónap alatt általában két ruhaméretnyi fogyást érünk el.
– Az inkontinenciában szenvedő betegeken is segítenek masszázzsal.
– Így van. Nagyon sokakat érint az inkontinencia túlsúly esetén. A zsírszövet nyomja lefelé a belső szerveket, így a hüvely megnagyobbodása, szétterjeszkedése vizelettartási problémához, szexuális zavarokhoz, a nőiség megélésének hiányához vezet. Belső zavart, szégyen érzetét éli meg az inkontinenciában szenvedő paciens. A masszázs visszarendezi a kimozdult szerveket a helyükre. A kezelés során a vendég az ágyon háton fekszik, a has és a medence tájékát szabadon hagyja. A masszőr kitapintja a méhet tartó szalagokat, feltérképezi a medence szerveit és azok állapotát, majd mélyreható mozdulatokkal visszahelyezi őket az eredeti helyükre. A masszázs ezen túl visszaadja a belső izmok feszességét, aktivizálja a test anyagainak és energiáinak öngyógyító folyamatait. A terápia kizárólag azokban az esetekben segít, ha a háttérben nem áll idegrendszeri sérülés. Mindössze egy alkalom elegendő az inkontinencia kezeléséhez, mely 35-40 percet vesz igénybe.
– A Kyusennel lefogyott vendégeknél nem tér vissza a súlyfelesleg úgy, mint sok más esetben, amikor a paciensek különféle fogyókúrás módszereken esnek át?
– Amennyiben figyelnek belső harmóniájukra, az állapot fennmarad, és a vendég nem indul újból hízásnak. Módszerünkért garanciát vállalunk. Ha valaki részt vesz a három hónapos programon, és vállalja azt követően hetente egyszer a fenntartó masszázst, majd újból hízni kezd, visszaadjuk a teljes kezelés árát. Az elmúlt nyolc esztendő alatt azonban egyetlen egyszer sem kérte azt vissza senki. Pácienseink minden esetben elégedettek, mert nem csak testükön érünk el látványos eredményt, de lelkük megértésével közelebb kerülnek önmagukhoz, és egy teljes, harmonikus élethez.
Elérhetőség:
1111 Budapest., Bertalan Lajos utca 22.
(4-es kaputelefon)
Telefon: 06-1-209-44-85 vagy 06-70-320-9614
           www.facebook.com/kyusen

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top