Csajok Magazin

Frissítsd fel a ruhatárad!

Az új magyar márka a DORAS egy olyan őszi kollekciót álmodott meg, ami pont annyira ikonikus, hogy tökéletesen érezd benne magad. Pont annyira elegáns, hogy minden szem rád szegeződjön. És, hogy az egyediséget is garantálják a márka tervezői: az új szezonos ruhadarabok nem jönnek veled szembe az utcán, hiszen limitált darabszámban készülnek magyar varrodákban a legapróbb részletekre is figyelve. És hogy milyen is igazán a DORAS 2018-19-es szezon trendje?

A virágmintát örök klasszikusként vonultatja fel a márka, ami megjelenik majd ruhákon és szoknyákon is.  A második favorit az abszolút nyertes állatbőrminta, ami időről-időre újra felbukkan a kifutókon. A leopárdminták és kígyóminták, most újra meghódítják ruhatárunk és igazán egyedivé teszi megjelenésünk. A harmadik sláger a divatipar nagyja a kockás minta, amit a DORAS márka őszi repertoárjában is megtaláltok majd.

Sőt, hogy felcsigázzunk benneteket a webshopon és üzletekben a kiegészítő kedvelők is megtalálják a kedvenc cipőjüket, csizmájukat és táskájukat. A Cango&Rinaldi márkának köszönhetően a kiegészítők egyedi, meghatározó kollekciója egyszerre trendik, fiatalosak és egyben extra kényelmesek is, hiszen a készítők a belső talpkiképzésre is odafigyeltek a lábbelik elkészítésénél. A termékpalettán biztosan találsz olyan modellt, amelyikbe garantáltan beleszeretsz majd.  Látogass el weboldalunkra és találd meg stílusod!

www.doras.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top