Csajok Magazin

Forrósítsd fel a bulit, mi megmondjuk hogyan!

Ha úgy érzed minden születésnap egyformára sikerül, ha nem tudod, mi lenne igazán ütős egy lánybúcsúra, vagy csak extrém meglepetést szeretnél, hívj te is chippendalet!

Az egyik legnépszerűbb program a lánybúcsú. A jó barátnők mivel is lephetnék meg az arát, mint egy igazán jó pasival, aki show műsorával nem csak a menyasszonyt veszi le lábáról, de a közönséget is. A születésnap ugyanígy egy életre szóló élmény lehet. Mit gondolsz, a legjobb barátnőd mire vágyik jobban, egy tortára néhány szál gyertyával, vagy egy szexi izmos pasira kezében a tortával, aki csak azért van ott, hogy titeket szórakoztasson? Limuzint bérelnétek? Lepjétek meg egy próbaigazoltatással, és bulizzatok reggelig álrendőrünkkel, aki garantáltan nem hagyja, hogy unalmas legyen az autókázás. Ez csak pár ötlet, de cégünk lesi kívánságaidat, és bármilyen meglepetés megszervezését szívesen vállalja.

Találd meg az este legideálisabb jelöltjét a chippendalek közül. Oldalunkon több fiú közül tudsz választani. Tökéletes férfitest, profi tánctudás, garantált a jókedv és a buli hangulat. Bízd magad tapasztalt táncosainkra! Szolgáltatásunk Budapesten és már Pest megyében is elérhető. Keress minket bátran, felejthetetlenné tesszük az estéteket!

http://www.chippendaleshungary.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top