Csajok Magazin

Forradalmár a sportkártyák gyűjtésében

A Collect All immáron 1,5 éve működik a hazai piacon. Sikerességüket jól jellemzi, hogy hónapról hónapra nő a népszerűsége a jelenleg webáruházként működő boltnak.  A Collect All azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy segítse a hazai kártyás közösséget.

 

Segítség a szériák kigyűjtéséhez

A Collect All fő profiljai közé tartozik, az egyéni kártyák vétele is. Indulása óta jelenleg 11 gyűjthető sorozathoz lehet megvásárolni a széria lapjait egyenként. Ez a szám folyamatosan bővül, nem csak a legújabb szériákkal, hanem évekre visszamenőleg is. Minden egy lap, csomagból bontott, így garantálva a gyári minőséget. A minőségi lapok mellett nagy figyelem van fordítva a csomagolásra is. Minden kártya prémium puha tokkal és top loaderrel kerül csomagolásra. Több lap esetén pedig tároló dobozban érkeznek házhoz a kártyák!

Külföldi szériák Magyaroszágon

A tömérdek egyéni lap mellett, számos itthon nem kapható külföldi széria is megtalálható évről évre. Hogy mire gondolunk ezalatt? A német és spanyol foci szerelmesei is találnak kedvükre való terméket, kártyákat többek között. Mindemellett a főbb népszerű külföldi sorozatok, pl.: Bajnokok Ligája matricák vagy éppen az érkező Match Attax Extra is elérhető/elérhető lesz. Természetesen nem csak a teljes sorozatok behozása a cél, hanem az itthon is kapható kollekciók palettáinak is a kibővítése, olyan exkluzív termékekkel, amik kizáró külföldön kaphatóak.

Nemzetközi porondon

 A még egészen újnak mondható internetes webáruház fejlődését mi sem bizonyítja jobba, hogy az elmúlt hetekben már a külföldi szállítás is elérhetővé válik. Jelenleg Szlovákia és Románia az útcél, de tervben van a folyamatos bővülés, hogy minden gyűjtőhöz elérjen a legfrissebb széria.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top