Csajok Magazin

Fontos Önnek a bőre állapota?

Hogy az mindig ragyogó és élettel teli legyen? Zavarják a már meglévő mimikai ráncok? Késleltetni akarja az újabbak kialakulását? Bőrproblémákkal küszködik?

Ha egyre is igen a válasza, akkor a holt-tengeri PREMIER termékeket Önnek találták ki!

A Holt-tenger csodái a PREMIER termékek, amelyeket szabadalmaztatott, új technológiát alkalmazó folyamatok során, a bőr biológiai természetével foglalkozó bőrgyógyász- és kémikus professzorok munkájának eredményeként állítanak elő. A gyártás során a felhasznált alapanyagokból a bőrsejteket megújító hatóanyagokat kivonják, majd ezeket liposzóma-komplexszel kombinálják, ezáltal a PREMIER termékek rendkívül hatásosan veszik fel a harcot a bőr idő előtti öregedésével, a ráncokkal, illetve a külső-belső hatások okozta bőrproblémákkal.  A termékek összetételei a bőr természetes folyamatai mellett segítenek megújítani azt azáltal, hogy stimulálják a sejteket és helyreállítják a bőr egyensúlyát. A készítmények azonnal felszívódnak, nem hagynak olajos réteget a bőr felszínén, így nem gátolják a bőr normális biológiai működését. Alapvető energiaforrást, oxigént és tápanyagot biztosítanak a bőr számára. Az EK Cosmetics Kft e fantasztikus termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója. „Üzletünk” a http://www.ekcosmetics.hu/ című weboldalon található. Kérjük regisztráljon mindenképp, hogy aktuális akcióinkról első kézből értesülhessen! A PREMIER termékek fantasztikus hatásáról Ön is meggyőződhet! Mindössze 2.000 Ft-ért lehetősége van egy csodálatos, kozmetikus által végzett PREMIER-kezelésen való részvételre. Ne hagyja ki!

Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál a már említett, http://www.ekcosmetics.hu/ alatt található web-shopunkban (a felső kék csíkon „Regisztrálás” címszó alatt), illetve küld nekünk egy e-mail-t az ekcosmetic@gmail.com címre, melyben megadja telefonos elérhetőségét, hogy Önnel a kezelés időpontját telefonon egyeztethessük.

20-30 éves? Színházba készül? Vacsorázni a nagy Ő-vel? Az éjszaka királynője akar lenni? Jöjjön és próbálja ki az azonnali hatást biztosító Instant Maszkunkkal végzett kezelést! Garantáljuk, hogy a kezelést követő 24 órában bőre olyan ragyogó, feszes és élettel teli lesz, mint előtte soha!

30-45 éves? Jöjjön el, próbálja ki a Fiatalító kezelésünket az egyedülálló Fekete Csoda Iszappakolással, amely egy különleges, szabadalmaztatott találmány. Új generációs bőrápoló, ultra-modern anyagokból, erőteljes anti-oxidánsokkal, amelyek hatására a bőr fiatalabb lesz. Rendkívül intenzív, még az eltávolítás után 8 órával is dolgozik a bőrben. A kozmetikai világban egyedülálló arcpakolás, mely holt-tengeri iszapot, -ásványokat, liposzómákat, oxigént és vitaminokat tartalmaz. Hidratál, méregtelenít és élettel tölti meg a sejteket.

A maszkot hetente egyszer kell felvinni az arcra, melyről 15-20 perc után kell eltávolítani a tégely tetejében található „ásványi mágnessel”. A „mágnes” magához vonzza az iszapot, viszont a még benne lévő hatóanyagokat szérum formájában a bőrön hagyja, amelyet bemasszírozunk abba. Ezáltal a lehető legtöbb hatóanyag a bőrbe jut látványosan megemelve, feszesítve és ragyogóvá téve azt.

45 év feletti? A Biox-termékcsaládot – amely a Botox-injekciónak egy teljesen biztonságos, alternatív változata – Önnek fejlesztették ki. Ez a fantasztikus trió az arc izomzatának megbénítása és injekció nélkül adja ugyanazt az eredményt, amelyet botox-kezeléssel elérhetünk. Egy olyan csodálatos ránctalanító, feszesítő kezelés, mely hatására a bőr látványosan kisimul. Mindez fájdalom nélkül! Vagy jöjjön el próbálja ki a Premier legújabb fejlesztését a Kortalanító és sejtmegújító szettel végzett kezelést, amely sejt-szinten harcol az öregedés ellen!  Ennek a csodálatos szettnek az alapját a Premier Laboratoriumában kifejlesztett, ultra mordern technológián alapuló Seamax Complex adja, mely azonnal kapcsolatot létesít a bőrrel.  A maszk megemeli a bőrt, kitisztítja a pórusokat és eltávolítja a szennyeződéseket, egyenlőtlenségeket, amelyek fakóvá teszik a bőrt és csökkentik az arc színének vitalitását, illetve gátolják a sejtek normális működését. A szérum egy valódi sejt-megújító, a bőrszövetek hosszú életének őre. Segít megelőzni a bőrszövetek elöregedését és a kor jeleinek elmélyülését az arcon. A krém újjáéleszti a sejtek anyagcseréjét és pótolja a bőr hiányosságait. A PREMIER minden korcsoportot különleges figyelemben részesít. A különböző hatóanyagok széles palettáját kihasználva a korcsoportoknak legmegfelelőbb összetevők kerülnek a kozmetikumokba. De nemcsak korcsoportok szerint készíti termékeit. A holt-tengeri ásványok jótékony hatását felhasználva a PREMIER termékek különböző bőrproblémák esetén is kiváló megoldást nyújtanak.

Zsíros, pattanásos a bőre? Jöjjön el, próbálja ki a problémás arcbőrre kifejlesztett pakolásunkkal történő kezelést! Ekcémától, pikkelysömörtől szenved? Holt-tengeri iszap-só szappanunk, illetve Psoricalm krémünk ezekre a problémákra kínál megoldást.
Elérhetőségeink:
Weboldal: http://www.ekcosmetics.hu/
e-mail: ekcosmetic@gmail.com
telefon: 06-30/328-1303

… és néhány kozmetikai díj, amely a Premier termékcsaládot egyedülállóvá teszi a kozmetikai világban:
 HBA – Health Beauty America – Ránctalanító krém döntős a Bőrápolás kategóriában
 GCI – Egyéni címke díj 2004 – Aromaterápiás testápoló, Ránctalanító krém
 HBA – Health Beauty America – Kollagén, béta-karotin és alga pakolás döntős a SPA kategóriában-+
 HBA – Health Beauty America – Hidratáló komplex döntős a Bőrápolás kategóriában
 Boli Katalógus Bronz díj

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top