Csajok Magazin

Fogyasztás, alakformálás

A testkezelések összes módszere megtalálható a 20 éves Gabi Szépségszalonban!

Üdvözlöm Önöket, nevem Solymárné Király Gabriella. 20 éve foglalkozom testkezelésekkel (szalonomban 16 féle kezelést alkalmazok), vendégeim teljes megelégedettségére, a legrégebbi és a legújabb technológiákat és anyagokat felhasználva. Az állandó megújulásom miatt sokan ismernek és vissza-visszatérnek, hogy ismét formába hozzam Őket.
Kedves olvasó, szeretettel várjuk szalonunkba INGYENES ÁLLAPOT FELMÉRÉSRE (pH mérést is végzünk), bázikus tanácsadásra. Hatásos diétáinkkal is segítjük, hogy visszanyerjék régi formájukat. A kötőszövet állapota sok mindent elárul nekünk a bőr, ill. a test állapotáról. Mi nők nem vagyunk egyformák, ezért nem is lehet azonos kezelésekkel tartós eredményeket elérni. Szalonomban a testkezelések teljes palettáját megtalálja: akupunktúra tartós aranyozott tűkkel, fogyasztás, alakformálás, bőrregenerálás, cellulitkezelés, mell- és stria kezelések.
A LEGGYORSABB ÉS LEGHATÁSOSABB EREDMÉNY eléréséért többféle módszert kombinálva végezzük az alakformálást. Kiegészítésként SPECIÁLIS DIÉTÁT alkalmazva rendkívüli MÉREGTELENÍTÉST érünk el, ami egyhavi léböjtnek felel meg.
A nagyobb súlyvesztéhez először az akupunktúrát javasoljuk, mellyel könnyebben tudnak sikerélményt szerezni, így a testkezelésekkel folytatva már jelentős kerületcsökkenés és bőrregenerálás várható. Az elért eredményeket Önök hosszú távon szinten tudják tartani, ha az étkezési szokásaikat megváltoztatják, ehhez adunk segítséget, hogyan tudják ezt elérni úgy, hogy a megszokott ízekről ne mondjanak le.
A cellulitot tornászással sajnos nem lehet javítani, mert a kis göböket úgy kell elképzelni, hogy azok középében helyezkednek el a zsírmolekulák, és az egész göb salakanyagokat is tartalmaz. A mi feladatunk ezek szétrobbantása és a zsírok kivitele a szervezetből (a salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül a véráramba bekerülve a vizelettel távoznak). Az összes lebontott salakanyag a HULLÁMMASSZÁZSunkkal rendkívül gyorsan távozik a szervezetből.
KOMPLEX BÉRLETÜNK ötnapos, mely 15 féle kezelést tartalmaz (naponta 3, kb. 1,5 órát vesz igénybe).
1. Akupunktúrás tűk (3 hétre a fülbe ültethető):
a fülben megtalálhatók az egész test akupunktúrás pontjai és a fogyás segítésére kis fém tűket helyezünk be, melyek kb. 3 hétig maradhatnak a fülben. Várható eredmény -4/-5 kg.
2. Hullámmasszázs (mechanikus nyirokmasszázs):
a testre felhelyezett mandzsettákba levegőt fúj a gép, ennek hatására megindul a nyirokáramlás, amely kiviszi a szervezetből a salak- és méreganyagokat, valamint a lebontott zsírokat.
3. Ultrahangos zsírbontás:
a hatóanyagot 1 cm mélyen beviszi a bőrfelszín alá, a sejtanyagcserét felgyorsítja és a nyirokrendszerbe bejuttatja a lebontott zsírokat és salakanyagokat, melyek a szervezetből távoznak.
4. Testcsomagolás (Body – wrapping):
lábtól mellig bekenjük hatóanyagokkal a testet és erre egy speciális fóliát tekerünk. Az első réteget lazán, a második réteget szorosabban, ezáltal a nyirokáramlás megindul a szervezetben és kiviszi a méreganyagokat.
5. Computeres alakformálás:
a testfelületekre kis tappancsokat (elektródát) helyezünk el, mely a bőrrel érintkezve interferenciás áram segítségével és a programoknak megfelelően zsírbontást vagy testformálást végez.
6. Izomstimulálás:
a testre 20 tappancsot (elektródát) felhelyezve az izmok eredésére, illetve tapadására és a megfelelő programot kiválasztva a vendégen 45 perc alatt 465 gyakorlatot végez el a gép. Lehet fogyasztó vagy cellulitkezelő.
7. Aromaterápia:
a kezelendő testrészt a megfelelő, fogyasztó -, feszesítő olajakkal bekenjük, majd egy speciális tonikkal átitatott fáslival betekerjük, melynek hatására a szervezet lehűl, és így a hő háztartás visszaállításakor kalória ég el.
8. Infra – szauna:
 itt az infrasugár a bőrfelszín alá 1 cm-re bejut, ahol fellazítja az ott lévő salak- és méreganyagokat, majd kijuttatja a verejtékmirigyeken keresztül a szervezetből (max. hőfok: 40°C).
9. Kontúrfáslizás:
a mélytengeri iszapot a testre felkenjük, majd az iszappal átitatott fáslikat speciális módszerrel feltekerjük, egy műanyag ruhát fölé adva dunsztba helyezzük a vendéget, majd pihentetjük egy órát. Az iszapban lévő hatóanyag a szervezetbe, a méreganyag a fásliba kerül. Feszesebb és tömörebb lesz a laza kötőszövet.
10. Vákuumos nyirokmasszázs (kézi nyirokmasszázs):
a köpölyözéshez hasonló eljárás abból áll, hogy egy üvegharanggal felszippantjuk a bőrfelületet és az ott elhelyezkedő göböket szétroppantva kijuttatjuk a szervezetből a salakanyagokat.
11. Gumi – alga:
ennél a kezelésnél a hatóanyagok bejuttatását a testre folyékony állapotban felkent alga segíti. Az algapor gumiszerű anyaggá szilárdul meg, s így a testet a levegőtől elzárja.
12. Forrócsoki testpakolás:
Az „önmelegítő” testpakolás kakaóval és guaranával relaxáló, tápláló, antioxidáns és fogyasztó hatású. A testpakolás különleges anyagai és a meleg hatás együtt nagyon kellemes érzést váltanak ki a felkenés pillanatától kezdve.
13. Bipoláris rádiófrekvenciás zsírbontás (RF) + LPG
A bipoláris rádiófrekvenciás készülék a legújabban alkalmazott az alakformálásban. (RF)  A gép több funkcióval van ellátva: infrafény, endermologie és rádiófrekvencia. Az eljárásnál az RF a test mélyebb rétegeiben is bontja a zsírokat, sokkal gyorsabban és hatásosabban lehet  csökkenteni a cellulitot. A bőrt feszesíti, zsírt jelentősen csökkenti már az első alkalommal, gyorsítja a kollagén termelődést. A kezelés eredményeként, a célzott területeken felfokozódik a sejtek anyagcseréje és a méreganyagok a nyirokrendszeren keresztül távoznak.
14. Lézeres vákuummasszázzsal. (TriActive) Kés nélküli fogyasztás
A lézerdiódákkal működő készülék újdonság a testkezeléseknél. A lézerfejjel jelentősen javítjuk a kötőszövet állapotát. A zsírszöveteket széttöri, a cellulit-göböket kisimítja, a kollagén termelést javítja. A kezelés hatására a sejtek megújulnak, az anyagcsere felgyorsul, méreganyagok távoznak a szervezetből. Alkalmazása különösen ajánlott kemény kötőszöveteknél (sportolóknál, izom alatti zsírok bontására). Jelentős kerületcsökkenés érhető el vele.
15. Algás, paraffinos kezelés:
a testfelületre hatóanyagokat viszünk fel, majd erre meleg parafint kenünk fel, mely a testfelületet elzárja a levegőtől, így mini szauna hatást érünk el.
16. Mellkezelés:
A mellkezelésnél ampullákat és vitaminos feszesítő géleket kenünk a mell felületére és azt ultrahang segítségével a bőrbe juttatjuk, melytől feszes dús állapotot érünk el. Az aroma-olajakat ultrahanggal visszük be a bőrfelszín alá, majd masszázzsal és tonikkal átitatott fáslival megemeljük a melleket, ezután izomstimulálóval erősítjük a mellizmokat.
TELJESEN EGYÉNRE SZABOTT kezelésekkel
tartós eredményeket érünk el!
EGY HÉT ALATT EGY RUHAMÉRET CSÖKKENÉS VÁRHATÓ!
Fülbe ültethető akupunktúrás tűkkel 3 hét alatt 4-5 kg súlyvesztés várható!
INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS!
Időpont egyeztetés telefonon.
Tel: 390-1247, 06-30-9649-579
IV. ker. Munkácsy Mihály u. 58/b
info@gabiszepsegszalon.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top