Csajok Magazin

Fogfehér karácsony

Nem csak a celebek kiváltsága! Az év vége a megtisztulás és az újrakezdés időszaka! A karácsonyi kívánságlistára akár rendhagyóbb, esztétikai megújulást szorgalmazó vágyak is kerülhetnek, – úgy, mint egy fogkezelés –, hogy az új esztendőt már egy magabiztos, csillogó mosollyal üdvözölhessük!

A rendelő

A Bátorfi Fogászati Rendelő exkluzív környezetet teremtett a betegek számára, a kibővült, megújult rendelőben a 21. század vívmányai dominálnak. A páratlan, fogászatoktól idegen belsőépítészeti kialakítás enyhíti a fogászati kezeléseket megelőző félelmet a betegekben, míg az itt található klinika számos high-tech designelemmel, a leginnovatívabb fogtechnilógiai gépekkel, valamint a legmodernebb CAD-CAM technológiás Cirkónium rendszerekkel büszkélkedhet.

A rendelő névadó tulajdonosa, Dr. Bátorfi Béla implantológus a Semmelweiss Egyetem Fogorvostudományi Karán végezte tanulmányait, majd implantológus master fokozatú diplomáját a német Münsteri Egyetemen szerezte meg. Az elsők között volt, aki eleget tett az EU-ból érkező páciensek fogászati elvárásainak, és kezelései által visszaadta betegeinek az önbizalmat, a jó közérzetet és az önfeledt mosolyokat.

Implantológia

A Bátorfi Fogászat az implantológia specialistája, közel hat éve piacvezetők Magyarországon az implantátumbeültetések számát tekintve. Elsősorban komplikált, speciális műtétek, illetve csontpótlásos beavatkozások (akár kórházi háttérrel) szakrendelője, mely professzionális hátterével kelt bizalmat minden potenciális páciensben.

A klinika számos közismert médiaszereplőt is bizalmasának tudhat: az Eindhoven focicsapat magyar játékosa, Dzsudzsák Balázs, a közvélemyényt megosztó Kiszel Tünde, a Csillag Születik győztese Tabáni István, az angyalhangú Vásáry André ,a NOX,a Crystal és a Hooligans együttesek frontemberei vagy Gönczi Gábor televíziós műsorvezető is a Bátorfi Fogászat állandó páciensei, akiknek nap mint nap, számos címlapon tűnik fel természetességet sugárzó Hollywood-i mosolya.

Dr. Bátorfi Béla közel 8000 implantátum beültetését, valamint több mint 600 csontpótló műtétet végzett el eddigi praxisa során, megoldást találva a legkomplikáltabb fogászati esetekre is. Nemcsak Magyarországon, de Uniós szinten is egyedülálló, hogy Dr. Bátorfi kilenc nemzetközi nagy implantátum rendszerben járatos – míg a fogbeültetéssel foglalkozó fogászatok átlagosan 1-2 ilyen rendszert alkalmaznak!

Karácsonyi kedvezmények

A Bátori Fogászat karácsonyi akcióval kedvez valamennyi páciensének! 2010. november 2. és 2011. január 7-e között a rendelő kedvezményekkel és ajándékkal kedveskedik a szép mosolyra vágyóknak: 1-3 fogimplantátum beültetése estén 25% kedvezményt, négy beültetés fölött pedig a kezeltek egy 107cm-es Full HD LCD tévét kapnak ajándékba!

További információ: www.batorfi-fogaszat.hu, www.batorfi-dentistry.co.uk

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top