Csajok Magazin

Filippó sok szeretettel vár mindenkit!

A Familypark négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten az idén is változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.

A 30 pörgő, forgó és mozgó játékok mellett a Familypark számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák, kötélpark és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az idén az új attrakcióval a Stellariummal a csillagok közé is repülhetnek a látogatók és egy izgalmas galaktikus utazásban lehet részük. A pálya egy bizonyos pontján még a súlytalanság érzését is meg lehet tapasztalni. A levegőben egymásba kapaszkodó négy kar hipnotikus mozgása nemcsak az utasokat, hanem a nézőket is lenyűgözi.

A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark különféle játékokkal. A látogatók egy a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el. Egy ideális kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében, ahol fiatalok és idősebbek egyaránt jól érzik magukat. Látogassatok el a Familyparkba egy napra a családdal vagy a barátokkal, megéri 🙂 !

Cím:

Ország | Megye: Ausztria | Burgenland

Város | Irányítószám: St. Margarethen | 7062

Utca | Házszám: Märchenparkweg 1

Elérhetöségek:

Internet: https://www.familypark.at/hu/

Telefon: +43 (0) 2685/60 707

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top