Csajok Magazin

EZ LESZ AZ IDEI NYÁR LEGTUTIBB KIEGÉSZÍTŐJE!

Az Amway megtalálta azt a nyári „kiegészítőt”, ami mindenkinek jól áll: ez pedig egy magabiztos, jókedvű nevetés! Napbarnított bőrrel különösen vonzó és minden társasági eseményen kiválóan bevethető. Ahhoz, hogy fogaid bátran megmutathasd mosolygás közben, elengedhetetlen azok teljes körű ápolása: mutatjuk a termékeket és tippeket, amik a ragyogó, egészséges fogak elérésében segítségedre lesznek!

Óvd a fogzománcot!

A rendszeres és alapos fogmosás ellenére is elszíneződhet fogunk. Gyakori oka lehet a dohányzás, bizonyos italok fogyasztása (kávé, vörösbor, stb.) és egyéb életmódbeli tényezők. A GLISTER fogkrém 1982 óta van a piacon és az Amway egyik legnagyobb darabszámban értékesített terméke. Nem véletlen: a sokoldalú, fluoridos fogkrém rendszeres fogmosás során eltávolítja az elszíneződést és védi a fogzománcot. REMINACT™ formulája elősegíti az alapvető fontosságú ásványi anyagok visszaépülését a fogzománcba, így a fogak jobban ellenállnak a szuvasodásnak. A GLISTER fogkrém két méretben is elérhető – az 50 ml-es kiszerelés tökéletes lesz a nyaralásodhoz!

 

 

Ajánlott fogyasztói ár: 2300 Ft (150 ml) vagy 1150 Ft (50 ml)

Erősíts vitaminnal!

A hófehér fog nem minden; fogunk és ínyünk egészségéről érdemes vitaminokkal is gondoskodni! A NUTRILITE™ Kalcium- Magnézium D-vitamin Plus 3 természetes forrásból származó tápanyagot (kalciumot, magnéziumot és D-vitamint) tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez. A D-vitamin kiemelten fontos vitamin a fogápolás és fogvédelem területén, segíti a kalcium felszívódását és beépülését a fogba, ezáltal védi a fogzománc egészségét is.

Ajánlott fogyasztói ár: 7600 Ft (180 tabletta)

Csak finoman a fogkefével!

Elektromos, manuális, puha, vagy többfunkciós? Fogkefék széles arzenáljából válogathatunk kedvünkre. Ami fontos, hogy bármelyiket is választjuk, igyekezzünk ne vízszintesen „súrolni” a külső fogzománcot, hanem körkörös, határozott mozdulatokkal tisztítsuk azokat. A fogmosásra legalább 2 percet szánjunk, lehetőleg reggel és este is. A GLISTER fogkefe csökkenti az ínyre kifejtett nyomást, a száj minden zugát eléri és a leghátsó fogakat is alaposan tisztítja. A puha és közepes erősségű sörték tökéletesek a fogak közötti részek tisztításához, a lepedék eltávolításához és az íny masszírozásához. A 4 darabos kiszerelés pedig remek ár-érték arányban kapható!

Ajánlott fogyasztói ár: 4300 Ft (4 db)

Fogselyem! De hogyan?

Ha már ilyen szépen gondoskodunk fogainkról, szánjunk egy kis időt a fogselymezésre is! Ez ott hasznos, ahova a fogkefe már nem jut el fogmosáskor, így kialakulhat a szuvasodás. A megfelelő technika elsajátításához hagyjunk időt magunknak, ne kapkodjunk! Az egyik fog görbülete mellett kell bevezetni a fogközbe a selymet, és a másik fog görbületén visszahozni. Ne nyomjuk túlságosan az ínynek a selymet a fogak között, mert könnyen felsérthetjük. A GLISTER fogselyem könnyedén áthatol a legszűkebb réseken és friss, mentolos ízével kellemes leheletet biztosít!

Ajánlott fogyasztói ár: 1650 Ft

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top