Csajok Magazin

Esküvői csokrok

Az egyik legnagyobb dolog egy nő életében az, amikor szerelme oldalán kimondhatja a boldogító igent egy olyan napon, amikor minden tökéletesen alakul.

Ahhoz azonban, hogy az esküvő valóban kifogástalanul sikerüljön, rengeteg energia szükséges.

Az esküvői csokor nemcsak a menyasszony kiváltsága. A menyasszony és a vőlegény egy-egy csokorral köszönheti meg a szülőknek azt a sok szeretetet és fáradozást, amit a házassághoz vezető úton kaptak tőlük.

Ha nem vagy a túlbonyolított megoldások híve, ha szereted a virágok természetes szépségét, ha a menyasszonyi ruhád szabása, anyagának mintája vagy díszítése kifejezetten figyelemfelkeltő, akkor biztosan jól választasz, ha egy egyszerű esküvői csokor mellett döntesz.

Általában egyféle és egyszínű virágokból áll, közepes méretű és egymáshoz simuló virágfejekkel. A csokor formája lehet szigorúan szabályos vagy akár egy kicsit lazább is, elsősorban a választott virág formájától függően.

A szín-, forma- és virágválasztás terén tanúsított visszafogottság természetesen semmit nem von le a menyasszonyi csokor szépségéből, sőt éppen a megformálás egyszerű eszközeiben rejlik az ilyen csokrok megkapó kifejezőereje.

Az esküvői csokrok különleges odafigyelést igényelnek. Mivel elég nagy megpróbáltatásnak vannak kitéve (szállítás, tárolás, szorongatás stb.) nem szabad, hogy a szertartás végére fonnyadtan, viharverten nézzenek ki. Azonban mindemellett frissnek kell látszódniuk, nem kelthetnek művirág hatást.

A koszorúslányok kis csokraik által kiemelkednek az ünneplő tömegből és a menyasszonyhoz tartoznak. Esküvői virágjuk illik szép ruhájukhoz, de egyszerűségükkel nem vonják el a figyelmet a menyasszonyi csokorról.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top