Csajok Magazin

Esküvő előtti szépítkezések

Az esküvő egy hölgy életének a legemlékezetesebb napja, a legszebb fellépése, ahol megmutathatja szeretteinek teljes belső és külső kisugárzásának erejét. Ezt a legszebb harmóniát segítik érvényre juttatni a Royal Germaine (Zsermen) Szépségszalon kiváló fodrászai, kozmetikusai, sminkesei.

A Royal Szépségszalonban valódi esküvői megjelenést terveznek személyre szabottan. Az első találkozás egy kávé melletti közös megbeszéléssel kezdődik, ahol a menyasszony terveit igyekeznek megismerni. Minden részletre figyelnek. Fontos a menyasszony személyisége, a ruha színe, minősége, az esküvő helyszíne, vagy éppen  helyszínei, az utazás módja a helyszínek között, mert ezek a nem mellékes tényezők nagyon is fontosak a frizura, a smink előkészítésében, vagy ezek tartósságának megóvásában. A menyasszony megismerésében a szakma igazi mesterei vesznek részt, beleadva minden eddigi tapasztalatukat. A Fábry showban is sminkesként közreműködő sminkes, mesterkozmetikustól, a versenyző fodrászig mindenki igyekszik a menyasszony szándékait megismerni, majd ezt követően a menyasszonnyal közösen több alternatív tervet készítenek.

www.royalszepsegszalon.hu A terv előkészítése  már a fodrász székében folytatódik. Minden apró részletet ki lehet próbálni, tincset forgatni, feltűzni, formázni, mindezt dísszel, dísz nélkül. A hajba bele lehet túrni, kócolni,  átfésülni, újra kezdeni,  a L Oreal fixálók, fények, csillámok hatóanyagit kipróbálni hogy elkészülhessen a próbafrizura. Mivel minden részlet számít, ezért a következő felvonás nemcsak a smink, hanem az arcbőr, a dekoltázs, a köröm előkészítése, vagy  éppen az alakformálás, bőrszínezés előkészítése, megtervezése. A szalonban értik a módját, hogyan kell a kívánságokat teljesíteni. Az arcbőr tisztítása már az esküvő előtt is elkezdődhet egy arckozmetikai kezeléssel. Megtervezhető a smink, a dekoltázs, a körmök színe. A smink varázslatos játék a színekkel, és erre a játékra  a Christian Breton (Párizs) csodálatos sminkpalettája minden lehetőséget megad. Itt még a smink helyreigazítását is megtanítják, ami nem mellékes ismeret egy esküvői vacsorát követően. Az esküvő napján minden szakember emlékezik a részletekre, mert a mennyasszony kívánságait észrevétlenül vendégkartonon rögzítették.

A végleges frizura-smink-dekoltázs-köröm-test (bőrfeszesség) kompozíción az esküvő napján is lehet módosítani, hiszen itt minden a vendégért van, de arra minden szakember ügyel, hogy a menyasszony a teljes harmóniát sugározza szerettei felé.

A szalon folyamatosan várja a vendégek érdeklődését:

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top