Csajok Magazin

EMBERT KUTYÁJÁRÓL!

WonderLab, egy trendformáló magyar dizájnercsapat ­- kutyáknak és nem csak kutyásoknak. Egy fiatal tervezőkből álló alkotócsoport, a wonderLAB új trend megteremtésén fáradozik.

Szeretnék megmutatni, hogy a kutyás cuccokban rengeteg, eddig kihasználatlan lehetőség rejlik: egyénre tervezett, egymással harmonizáló ékszereket, kiegészítőket terveznek kutyáknak és gazdiknak. Emellett vagány, dekoratív ékszertartókat készítenek fából, fémből a szivárvány minden színében, de saját, egyénre szabott ékszer-ötleted megvalósításában is szívesen segítenek.

Évi és Ildikó, Saci és Virág. A két testvérpárból álló wonderLAB dizájnercsapat új trend megteremtésén fáradozik: kilépve a hagyományos kutya-gazdi keretből nem csak divatos kutyanyakörveket, pórázokat készítenek, hanem kifejezetten ezekhez passzoló káprázatos ékszereket is, sőt ezekhez idomuló, formabontó ékszertartókat is. Kézzel készült alkotásaikat az ötletesség, dinamizmus és a szokatlan formák, -figurák, izgalmas párosítások jellemzik.

A wonderLAB összetett kollekciói egyénre tervezett, praktikus felszerelést kínál négylábú barátainknak és hozzá passzoló kiegészítőket nekünk, kétlábúaknak! Az ötletes szettek nyakörvből, pórázból, kutyaékszerből, a gazdinak pedig hozzá passzoló fülbevalóból, medálból, kulcstartóból és egy, a kollekciót összefoglaló ékszertartóból állnak.

Színes, pöttyös póráz, halálfejes nyakörv? Ötletesen átalakított sajtreszelő vagy csipkével, selyemmel bevont ékszertartó? Vibráló színvilág, bohém, tollas-kalitkás vagy éppen matrjoska-babás fülbevaló dizájnfüggő nőknek? Csak néhány a wonderLAB kínálatából, amely jelenleg négy kollekcióba tömörül: a Girly csajos, dívás, szexi, a Kékfestő a hagyományos magyar textilből építkezik és mesés hangulatú, a Funky vagány, bevállalós, vidám, míg a Classic szettek elegánsak, letisztultak, dekoratívak.

WONDERLAB a már meglévő kollekciók mellé újabb szériák megalkotására a www.creativeselector.hu weboldalon gyűjt támogatókat. Itt a projektek elindításához szükséges összeget a „sok kicsi sokra megy” elve alapján a közösség „dobhatja össze”. A támogatók a felajánlott összegért cserébe különböző juttatásokban részesülnek. Kisebb támogatásért például 10% kedvezményt adnak egyszeri vásárláskor, a nagyobb anyagi segítséget ajándék kulcstartóval, kutyaékszerrel, ékszertartóval a még nagyobbakat pedig meglepetés nyakörvvel és  design-fülbevalóval hálálják meg.

 

Bővebb információ:
Tamás Dorka – m: 30-474-5592 – tamas.dorka@chello.hu

Televíziós interjúhoz stúdió kompatibilis kutyamodelleket is tudunk biztosítani, Bibi és Szamóca személyében!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top