Csajok Magazin

Élvezzük a nyarat SENS’X bőrápoló termékekkel!

Mondjunk igent a sima, selymes, foltok és ráncok nélküli bőrre!

Nyáron jóval többet kényeztetnek bennünket a nap sugarai, mint az év többi részében.  A természetben is sokkal több időt, sokkal kevesebb ruhában töltünk.  Elég csak a hétvégi  strandolásokra vagy a vízpart melletti nyaralásokra gondolnunk. Az effajta élvezetek azonban nem szabad, hogy feledtessék velünk  az ilyenkor MEGFELELŐ és MEGELŐZŐ BŐRÁPOLÁSt, melyhez kiváló segítséget nyújtanak a SENS’X- termékcsalád tagjai.

„Nyár van, alig fürdőruhában égetem magam a napon…” – mindenkinek ismerős lehet az évente újra és újra aktuálissá váló, a Neoton Família  fülbemászó slágerének szövege. S a dalt dúdolgatva, valóban mielőbb legszívesebben egy gumimatracon fekve, jéghideg koktéllal a kezünkben égetnénk magunkat a nap aranysárga, meleg sugaraival. Mindezt nyugodt szívvel megtehetjük, ha bőrünket megfelelően előkészítettük az extrém időjárási viszonyokra!

Ha tudatosan, megfelelő megelőző bőrápolással készültünk a nyárra, például a SENS’X- kozmetikai termékcsaláddal, akkor nem kell tartanunk a forró időszakban esetlegesen felmerülő speciális, bőrünket akár maradandóan is megviselő problémáktól sem! Ilyen például a foltos vagy ráncos arc, kirepedezett könyök, sarok, kiszáradt kezek stb. …. Bőven elegendő, ha továbbra is napi szinten használjuk a SENS’X – jól bevált kozmetikumait és sima, selymes, foltok és ráncok nélküli bőrünk önmagért beszél majd.

<$2921+http://www.sensx.com$>Ágyő kirepedezett sarok, könyök, kiszáradt kéz!

A SENS’X- Kéz és Sarokpuhító Krémgél alkalmas a sarkon, térden, könyökön lévő száraz, berepedezett, kérges, megvastagodott szaruréteg eltávolítására és regenerálására. A fenyő hatóanyagainak köszönhetően gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, bőrmegújító és puhító, hámosodást elősegítő. Cukorbetegek folyamatos kezelésére is ajánlott. Fürdés és a bőr leradírozása után bemasszírozva könnyen és gyorsan felszívódik, nem marad zsíros felület a bőrön.

Ágyő szarkalábak, nevető ráncok!

SENS’X-Szemlifting programot mindenképpen érdemes kipróbálni  kozmetikusunknál, mert az arckezelés egyik kényeztető részeként, a SENS’X-Szemránc Feltöltő Szérum gépekkel valamint lágy kézzel történő bemasszírozásával  természetes formában jut a bőrbe a termék fő hatóanyaga, a hyaluronsav, mely alkalmas a szemkörnyék, a teljes arc  és dekoltázs látványos fiatalítására és egyben hidratálására. A program a hyaluronsav mellett omega6 zsírsavat is tartalmazó SENS’X-Szemránc Feltöltő Krémgél otthoni, mindennapi használatával válik igazán hatékonnyá.


Ágyő májfoltok, ágyő egyenetlen tónusú arcbőr!

<$2920+http://www.sensx.com$>Főleg arcunk van kitéve a napsugárzásnak, mely optimális esetben egészségesen és egységesen barnul, ám egyre több embernek okoz gondot, hogy a megfelelő arcápolás és fényvédő krémek használata mellett is máj-, vagy/és piros foltok jelennek meg rajtuk vagy túlzottan szeplősödnek. A SENS’X-F30 Depigmentáló Krém természetes megoldást kínál a foltok vagy nem kívánatos szeplők elhalványítására illetve ezek megelőzésére. 30-as fényvédőfaktorú, kizárólag gyógynövény kivonatokat tartalmaz, nem fehérít, hanem kiegyenlít(depigmentál), ezért nem csak a problémás területeken, hanem az egész arcon és dekoltázson alkalmazható, így biztosítva hatékony védelmet. Hatóanyagai a torma, kövirózsa és rozmaring csökkentik és kiegyensúlyozzák a bőrben a melanin képződését és a sejtekben való felhalmozódását. Használjuk reggel a megtisztított bőrön a nappali krém és alapozó alá, este pedig az éjszakai krém alá felkenve és bemasszírozva. Nem csak a napsugárzás, de a szolárium élvezetét is teljessé és biztonságossá teszi.

Mondjunk igent a sima, selymes, foltok és ráncok nélküli bőrre és készüljünk a nyárra  a SENS’X-termékcsalád  kozmetikumaival! (Érdemes tájékozódni a  SENS’X további, professzionális termékeiről és kezeléseiről  alábbi elérhetőségeken vagy  kozmetikusunknál!)


Termékeink megrendelhetők:

Homatiko Kft. 1164 Budapest, Vágás u.17.
Tel: +36/30-3779812
Honlap: www.sensx.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top