Csajok Magazin

Első osztályú fogások nyárra

Stílustippek Lakatos Márktól

   Az idei nyár legkedveltebb színei között szerepel az élénk narancssárga, a csillogó fehér, elektro kék vagy éppen a rézarany, nem véletlen, hogy a Samsung idei csúcskészüléke, a Galaxy S5 és a hozzá kapható okoskiegészítők is ezekben a színekben pompáznak. Lakatos Márktól, Magyarország egyik legismertebb stylistjától pedig az idei divatszínek mellett azt is megtudhatod, hogy a legfrissebb trendeket követve, hogyan dobhatod fel a gardróbodat.  
Mikor élvezzük ki a trópusi mintákat, ha nem most?! A szafarikalap ugyan továbbra sem mindennapi kellék, de minden más, ami a dzsungelt idézi, jöhet – a kígyóbőrhatású szandáltól a tarkavirágos maxiruháig. „Ha rám hallgattok, szúrjatok be az egzotikus szettbe egy élénk színű darabot, akár kiegészítő formájában. Szuper választás például az élénk, akár neonos narancssárga vagy az arany – mindkettő szenvedélyt és optimizmust sugall,” – hangsúlyozta Lakatos Márk.
Az egzotikus mintáktól egy-két fokkal lejjebb találhatóak a merészségi létrán, de ugyanolyan trendik a pasztelles, vízfestékhatású minták és színek is, amelyekért már tavasszal is rajongtunk. A nyár újításaként ezeket a visszafogott árnyalatokat kiegészítik a már sokkal merészebb, határozottan élénk színek is, a sárgától a zöldön át egészen a pirosig, szóval van választék bőven! Az ismert stylist még hozzátette, hogy „ha okosan válogatjátok össze az erősebb és tompább színű darabokat, esetleg beledobtok egy kis mix ’n’ match stílust is, senki nem fogja rátok azt mondani, szende virágszál!” 
Ugyan a fehér nyáron nem a spanyolviasz, de idén talán mégis! A legsikkesebb szettek csupa hófehérből állnak, a kalaptól a tűsarkúig, egyszóval nem lehet túlzásba vinni és éppen ez benne a trendi. Akinek pedig a fehér túl egyszerű, próbálja ki feketével variálva, akár egy nyáresti partira. Lakatos Márk szerint „a tavalyi télből továbbhozott trend nagyon sikkesen mutat mindenkin, úgyhogy nehéz vele hibázni, és ha kicsit életre akarjátok kelteni, ne féljetek hozzácsapni a szetthez egy feltűnő színű cipőt vagy borítéktáskát se.”
Ne feledkezzünk meg idén a kékről, a tenger színéről sem! Hideg vagy meleg árnyalat, világos vagy sötétebb, most mind tuti befutó, ha stílusos szeretnél lenni. Szuperül illik a fehér vagy akár fekete alapdarabokhoz, kreativitást és nyugodtságot üzen a külvilágnak!
A színekben egymáshoz passzoló ruhadarabok mellett a kiegészítőkről sem szabad megfeledkezni. Ma már egy okostelefon, vagy éppen egy okosóra is öltöztet, és nemcsak tudásával, de stílusával is elnyűgözi az ismerőseidet. Ráadásul a Samsung Galaxy S5 és Gear2 okosóra több fiatalos színben is elérhető, így egy extrémebb outfitnél sem kell kompromisszumot kötnöd, arról nem is beszélve, hogy egy kattintással bármikor bátran posztolhatod legújabb szettedet.  

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top