Csajok Magazin

Élménybeszámoló a 18. BabyMarkt Babaholmibörzéről

A Csajok Magazin és az Otthonok és Kertek Magazin október második hétvégéjén a BabyMarkt Babaholmibörzén járt.

A börze az ország legnagyobb baba-mama tematikát bemutató új és használt termékek vására, mely évente két alkalommal, tavasszal és ősszel várja látogatóit, kiállítóit és eladóit! Több száz stand telis tele gyermekruhával, játékokkal, eszközökkel a babakocsitól a tápszerig!

A legnagyobb baba és gyermek termékeket gyártó és forgalmazó cégek, tanácsadói hálózatok illetve magánszemélyek portékáik között válogathat ki-ki kedve és igénye szerint, természetesen sokkal kedvezőbb árért, mint egyébként!

Ezen kívül számos olyan programmal készültek a szervezők mellyel a börzézés nem csak a vásárlásról szól, hanem a kikapcsolódásról, játékról és hasznos információk szerzéséről!

A színes színpadi programok több száz gyermeket szórakoztatott koncertekkel és kézműves műsorokkal, míg a szülők életvezetési és gyermeknevelési tanácsadáson vehettek rész!

Mivel szerencsére ezen az őszi szombaton gyönyörű időnk volt, így a csarnok körüli zöld övezetben ugráló várak és ügyességi kalandpályák várták a szórakozni vágyókat!

A vásár különleges hangulata mindenkit magával ragad, még ha csak nézelődni jött akkor is!

Az eltelt évek során, igazi oázissá vált a kismamák, fiatal szülők számára ez a dinamikusan fejlődő rendezvénysorozat,mely rendkívül széles termékpalettával, színvonalas programmal, játszóházzal, kreatív foglalkozásokkal 2014 tavaszán is várja az ide látogató várandós és gyermekes kismamákat és családokat valamint kiállítókat!

 

Találkozzunk újra április 12-én!

 

További információ és árusítóasztal foglalás november 5-től: www.babymarkt.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top