Csajok Magazin

Élményajándék Karácsonyra – Utolsó pillanatban is!

Pár nap és már itt a karácsony, tehát most már tényleg nem lehet tovább halogatni az ajándékok beszerzését. Neked megvan már az összes? És kitaláltad már, hogy a karácsonyi szünetben mi lehetne a legjobb program? Ha valamelyik kérdésre még nincs egy tuti válaszod, akkor a Landventure városi kalandjáték lehet a tökéletes megoldás! Egyrészt szuper kikapcsolódási lehetőség, mivel a játék közben Budapest legszebb részein sétálhatunk, miközben izgalmas és rejtélyes detektívtörténeteket oldunk meg, másrészt a Landventure ajándékkártya egy egészen különleges, személyre szabható élményajándék, ami pár kattintással, akár last minute beszerezhető.

Lebilincselő küldetések a város legszebb részein

Ha szereted a hagyományos szabadulószobák világát, de legalább annyira kedveled a kötetlen városi sétákat, ahol rácsodálkozhatsz a rejtett részletekre, akkor a Landventure küldetéseit imádni fogod. A kalandjátékkal egybekötött, kellemes városfelfedező sétákhoz nincs szükség időpontfoglalásra, mindössze egy okostelefon az egyetlen kelléke, a küldetéseket ráadásul bármikor szüneteltethetjük, ha meginnánk egy forró csokit (vagy a bátrabbak egy forralt bort), vagy csak úgy gyönyörködnénk a helyszín szépségében. Az agytornával kiegészített aktív kikapcsolódás egyedül, párban, családdal, gyerekkel, de akár kutyussal is emlékezetes élmény, mivel a változatos küldetések feladványai az 1-2 kilométeres séta közben minden korosztályt megmozgatnak.

December óta egy esztergomi küldetéssel is bővült a Landventure kínálata, ahová Budapestről könnyen kiruccanhatunk és A mágikus pajzs keresésére indulhatunk. Ha pedig kicsit messzebb utazunk, akkor Szegeden, Pécsen és Balatonfüreden is várnak minket izgalmas küldetések, amelyek új szintre emelik a városnézést.

Budapesten a leggazdagabb a kínálat, ahol már 8 különböző küldetés közül választva fedezhetjük fel többek között a Budai Vár, a Margitsziget, vagy éppen a Belváros titkait és merülhetünk el a legkülönfélébb rejtélyek megoldásában. A legújabb küldetés Kondor Vilmos regénye nyomán és szövegeivel készült Bűnös Budapest címmel.

 

Ha pedig nem ajándékba szánjuk a küldetést, hanem már azonnal indulnánk is játszani, jéghideg időjárás ide vagy oda, akkor a legjobb választás, ha az ősi rejtély után eredünk a Magyar Nemzeti Múzeumban, Az örök élet nyomában című különleges beltéri küldetéssel.

Személyes és értelmes ajándék akár az utolsó pillanatban is

Sokszor vágyunk rá, hogy valami igazán értékeset és egyben személyeset ajándékozzunk, aminek a szerettünk is valóban örül és ne csak egy újabb porfogóval “gazdagítsuk”. Egy Landventure küldetéssel mindkét vágyunk teljesülhet, mivel a gondolkodtató és izgalmas feladványok biztosan értelmes szórakozást és egyben egy nem mindennapi városi séta-élményt nyújtanak a megajándékozottnak. A bármely küldetésre beváltható Landventure ajándékutalvány ezen felül azért is egy különleges élményajándék, mert nem csupán az ajándékkártyára írhatunk személyes üzenetet, hanem a később a megajándékozott által választandó küldetés első feladatának leírása elé, illetve utolsó feladványa után is, legyen az a megajándékozott vicces megszólítása, egy közös emlék felidézése, vagy bármilyen jókívánság, amivel “duplán” kellemes meglepetést okozhatunk, hiszen az ajándékozás és a játék lejátszása között akár több hónap is eltelhet.

A legjobb az egészben, hogy az egyediesíthető utalvány tényleg csak pár kattintásra van tőlünk, mivel kényelmesen, online megvásárolhatjuk és személyre szabhatjuk, majd pár másodpercen belül meg is érkezik e-mailben, így akár azonnal kinyomtathatjuk és már tehetjük is egy borítékba a fa alá. Tökéletes last minute ajándék akár az ünnepek alatt is, ha esetleg valamelyik rokonunknak, vagy barátunknak elfelejtettük időben beszerezni (persze ilyen soha nem történt).

Ha netalántán az utolsó pillanatra hagytuk a karácsonyi ajándékvásárlást, vagy csak egy rejtélyekkel teli kikapcsolódást keresünk a téli szünetre, akkor a Landventure weboldalán percek alatt beszerezhetjük a tökéletes, névre szóló élményajándékot, vagy választhatunk magunknak egy igazán emlékezetes téli séta-programot akár Budapesten, akár más vidéki városban.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top