Csajok Magazin

Élj teljes életet ételallergiával

Az összetett ételallergiával élők számára elkerülhetetlen a megfelelő diéta be- tartása a tünetek megszüntetése, és a későbbi szövődmények elkerülése érdekében.

A Szafi Free termékcsalád minden jelölendő allergén anyagtól mentes, lisztérzékenyek, tej és tojás érzékenyek is fogyaszthatják. Az ételinto- leranciával élők a Szafi Free termékek segítségével minőségi életet élhetnek, s maradéktalanul élvezhetik a kulináris örömöket.

Az ételallergia és ételintolerancia sajnos egyre többeket érint. Az érintetteknek új táp- lálkozási szokást kell kialakítaniuk, illetve, ha gyermekről van szó, akkor a család feladata a gluténmentes, tej vagy tojás mentes ét- rend betartatása a csemetével. Szakértők szerint Diéta nélkül a betegségnek számos szövődménye alakulhat ki a probléma tehát nagyon átgondolt táplálkozást igényel. A Szafi Free elnevezésű termékcsalád ezt fi- gyelembe véve lett fejlesztve, amely a szer- vezet számára értékes tápanyagot biztosít, miközben termékeik egyáltalán nem tartal- maznak jelölendő allergén anyagot, tehát gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, olajos magvaktól mentes, továbbá hozzáadott cukortól mentes, kukoricamen- tes, burgonyamentes, rizsmentes, élesztőmentes és vegán alapanyagokból készültek, ügyelve arra, hogy az elkészített ételek zsírszegények, vagy csökkentett zsírtartalmúak legyenek. Az általuk forgalmazott lisztkeverékek élel- mirost források, gluténmentes lisztekből (haj- dinaliszt, kölesliszt, cirokliszt), rostkészítményekből (útifűmaghéj, bambuszrost-liszt) állnak.

Nem csak ételallergiában szenvedők, hanem vegánok, s a modern, egészséges táplálkozást előnyben részesítők is egyre nagyobb számban megfordulnak vásárlóik között, hiszen a XXI. századi ember számára immár nyilvánvaló az egészség és a táplálkozás közti összefüggés. Egyik legnépszerűbb termékük a ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék, amelyből ízletes, több napig is puhán tart- ható házi kenyér készíthető. Azon fogyasztók számára akik nem kedvelik a hajdina jellegzetes ízét, hajdina mentes világos puha lisztkeveréket is kifejlesztettek. Tojás nélkül könnyen tekerhető palacsintát süthetünk magunknak, vagy gyermekeinknek a Szafi Free palacsinta lisztkeverékből, puha, vékony tész- tás pizzát a pizza lisztkeverékből. Muffinhoz, piskótához, nokedlihez, lángos- hoz, fánkhoz is kínálnak lisztkeverékeket. Továbbá az év terméke díjas Expressz lisztkeverékről sem feledkezzünk meg, amelyből tökéletes kelesztés nélküli péksütemények készíthetőek. Aki szereti a forró csokit, pudin- got, kásákat, müzli keveréket annak nem kell ezután megfosztania magát ezen csemegéktől, hiszen a Szafi Free termékpalettáján desszertek mixek is megtalálhatók. Tulajdonképpen mindennapi alapreceptek, és ételkülönlegességek egyaránt elkészíthetőek a Szafi Free termékek felhasználásával. Az összetett élelmiszer-allergiával élők így minőségi életet élhetnek, ráadásul mindezt egyszerűen, a hétköznapokba könnyedén beilleszthető módon.

A Szafi Free termékekről és a szállításról további tájékoztatás: https://www.dietas-termekek-webshop.hu/szafi_free_gluten_tej-_tojasmentes_vegan_termekek_557

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top