Csajok Magazin

Elevenpark nyitó buli!

Újdonság! Nov.1-től új Elevenpark nyílik a Reno Udvarban több mint 3000 négyzetméteren! Nagy nyitóbuli November 2-án! Várunk szeretettel!

ELEVENPARK

Mozgással egybekötött családi programot keres? Jöjjön el az Elevenparkba, ahol gyermekei biztos nem unatkoznak majd. Csempéssze be önfeledt játék örömét mindennapjaikba így garantált a mozgás és az egészség!

Kint eshet az eső vagy tűzhet a nap, hatalmas, 4000 nm-es játszótéren mindig kellemes klíma várja. Fedett, de mégis világos tere az összes korosztálynak kiváló fejlesztő és szórakoztató játékot rejt az Elevenpark Új Buda Center.  A hely tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Azok, akik autóval érkeznek, ingyenesen parkolhatnak a center parkolójában.

Újdonság! November 1-jétől már az Észak-budapestiek is könnyen átélhetik az Elevenpark játékörömeit az új Elevenpark Reno Udvarban több mint 3000 nm-en! A helyszín tökéletesen elérhető akár a 3-as metróval, akár gépkocsival.

Tökéletes hely egy egyszerű közös családi programra de szülinapi zsúrokat vagy egyéb rendezvényeket is tarthatunk itt. Az Elevenparkban folyamatos foglalkozásokkal és gyermekprogramokkal várják a gyerekeket. Barátságos személyzete készségesen áll a vendégek rendelkezésére az étteremben és a játékoknál is. A babaszoba segít a kisgyermekes édesanyáknak, hogy kényelmesen lássák el a babák körüli teendőket.  Az Elevenparkban rendszeresen szerveznek igényes gyermekprogramokat, amikről a honlapon találunk információt.

Az Elevenpark játszóház elérhető áron, állandó kedvezményekkel várja vendégeit a 11. és a 13. kerületben.

Cím:

Elevenpark Új Buda Center: 1117.Budapest, Hengermalom út 19-21.

Elevenpark Reno Udvar: 1138.Budapest, Váci út 168. A régi Obi helyén.

www.elevenpark.hu

http://www.facebook.com/ElevenPark?ref=hl

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top