Csajok Magazin

Elérhető babaluxus

Jó lenne úgy öltöztetni a gyereket, mint az amerikai filmekben, katalógusokban…

Szép minták, kiváló anyagok és természetesen olyan ruhák, amelyek nem jönnek szembe velünk az utcán. Miután körbenézünk a legkézenfekvőbb helyeken, a tömegtermékek unalmas sablonjai sajnos köszönőviszonyban nincsenek álmainkkal.

Ahhoz, hogy gyerekünk is igazán eredeti stílusban és exkluzív outfitben jelenjen meg már Magyarországon is van megfelelő kínálat. Minőségi, stílusos termékek, melyek azok igényeit szolgálják ki, akik nem elégednek meg a stílusosnak látszó ruhadarabokkal. Azoknak, akik már kisbabájukat is úriembernek vagy igazi hölgynek akarják öltöztetni.

 

Elképesztő igényesség jellemzi a Milibaby Webáruház kínálatát. Amerikai és spanyol dizájnerek legtrendibb babaruháit gyűjtötte össze. Ezek a termékek, nem ok nélkül nyertek el az utóbbi években különféle amerikai díjakat.

Bóboli ruhái az igazi, a nagybetűst STÍLUST képviselik. A Mud Pie termékei igazi kis hercegnőknek készülnek, a mini úriembereknek is különleges darabok akadnak. A legmenőbb kiegészítők, kezdve a hajpántoktól, a fénykép kereteken át a különféle puha talpú babacipőkig minden terítéken van. A Servane Barrau Designs kislányruhái igazi kis egyéniségeknek készülnek. A ruhák elbűvölő mintáival, dizájnjával igazi „partyarc” lehet a gyerek.

A minőség, a stílus a különlegességek kedvelőinek igazi csemegét kínál a Milibaby webáruház, legyen a vásárlás apropója egy alkalmi megjelenés vagy egy igazán exclusive ajándék.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top