Csajok Magazin

Egyedi és extrém laptoptáskák

Az egyhangú vállon hordható laptoptáskák ideje lejárt.

Stílus és nőiesség

 A trend, a divat ezen a területen is forradalmi változást hozott, megjelentek ugyanis az igazán nőies, finom, extravagáns darabok is a piacon. A Makrotex Kft. táskái kitűnő kellékei mindennapi öltözékünknek is.

A divat és a stílus folyamatosan megújuló világában immár a laptoptáskák is forradalmi változáson mentek keresztül. Az elegáns üzleti viselethez, vagy a nőies, trendi ruhákhoz a régi „kocka táskák” helyébe igazi design darabok léptek. A Kingsons márka Európában teret hódító felsőkategóriás laptop táskáinak tervezésekor a designerek elengedték fantáziájukat, s igazán minőségi darabokkal lepték meg vásárlóikat. A márka nem csak kiváló minőségű, de az árai is nagyon kedvezőek.

A Makrotex Kft., mely 2005 óta van a piacon számítástechnikai cégként,a Kingsons táskák kizárólagos magyar forgalmazója. A Kingsons két évtizede gyárt táskákat, kézitáskákat, válltáskákat nőknek és férfiaknak, gyermekeknek egyaránt. Új notebook táskáikat elsősorban azoknak ajánlják, akik a látvány, tapintás, praktikum szempontjából is minőségire vágynak. A Kingsons laptop táskák ugyanis kiváló anyagokból készülnek, felületük érintése finom, s a kényelem és biztonság valamennyi szempontjának megfelelnek.

A táskákból váll és hátitáska egyaránt kapható. Az egyik legizgalmasabb darab Charlotte pink notebook válltáska, amely egy egyszerű hétköznapi viseletet is kiemel, és igazi csajos megjelenést nyújt viselőjének. 15,4-es laptophoz tervezték, kis zsebekkel, rekeszekkel ellátott, s extra erős anyaga által nagy biztonságot ad a laptopnak. Ez az a darab, ami egyértelműen árulkodik tulajdonosa lendületes, fiatalos, és igényes karakteréről. Akárcsak a Valentine fantázianevű álomtáska, amely 15,4 –es laptopokhoz lett kialakítva, kis zsebekkel ellátott, fekete, kék, kávé színben is kapható.

A sportosság kedvelőinek a forgalmazó cég a hátitáskákat ajánlja, amelyek ugyancsak nagyon dinamikus megjelenést kölcsönöznek viselőjének. A Lady Line extraizgalmas piros táskái például egy egyszerű fekete ruhával dögös, mégis sportos, nagyvárosi külső érzetét keltik. Könnyed, elegáns, merész, s két egy 15,6 –os laptop, és egy 9, 7-os táblagép tárolására egyszerre tökéletes. Könyvek, rúzsok, pipere holmik kényelmesen elférnek kis zsebeiben. Nem felejthetjük ki a sorból a Hot Dot fekete-piros kétrekeszes, 14,5-ös laptophoz tervezett notebooktáskát, ami az egyik legkülönlegesebb darab. Iratok, kisebb holmik tárolására egyaránt alkalmas, pehelykönnyű és formatervezett. 

  Kozma Viktor, a Makrotex Kft. ügyvezetője szerint ma már a laptoptáska mindennapi öltözékünk része, mint annak idején a ridikül, vagy akár egy fülbevaló. Az igazán igényes hölgyek adnak a minőségre és a designra, s erre a Kingsons táskák korlátlan lehetőséget nyújtanak. Érdemes ellátogatni a Makrotex Kft oldalára, ahol mindenki egyénisége és ízlése szerint válogathat a gyönyörű táskák közül!

Elérhetőség:

Makrotex Kft., 1085 Bp. József krt. 35.

www.wpower.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top