Csajok Magazin

Egy új fegyver a cellulitra

Mikromasszázsról többnyire a kozmetikai kezelések jutnak eszünkbe, pedig létezik egy olasz szabadalom, ami hordhatóvá teszi a mikromasszázst!

A Solidea alapítója az olaszországi Mantovában a kompressziós harisnyák szakértőjeként a legkiválóbb minőségű harisnyákat tervezte és gyártotta évtizedek óta, mikor elhatározta, hogy tovább lép és megkeresi és megoldja a nők egyik legnagyobb problémáját, a narancsbőr gondokat. Sikerrel járt! A hosszas fejlesztés eredménye egy különleges kombináció lett: anatómiai kompresszió, plusz 3D mikromassszázs hullámszövés, plusz bacteriostatic anyag – ez így együtt működik és lett Solidea világszabadalommá Silver Wave kollekció néven.

Combra, csípőre, hasra…

A mikromasszázs nadrág-harisnyák használhatók sportoláshoz, edzéshez, a mindennapi tevékenységekhez, viselhetők ruha alá vagy edzőnadrággal. Attól függően, hogy hol jelentkezik a narancsbőr, létezik karra, derékra, törzsre is. A különleges anyagának köszönhetően nem izzadunk alatta és testszagok sem alakulnak ki. Hihetetlennek hangzik, de itthon is már tíz éve használják eredményesen.

 

Aktív hatás a szövetekre

Arra a kérdésre, hogy mire jó, mondhatnánk, hogy természetesen a narancsbőr tünetekre, és ez így is van. A mozgás intenzitásától függően néhány héten belül tapasztalni lehet az eredményt.

Viszont a működés hátterében a nyirokkeringésre való hatás rejlik. A kompressziós terápiákon túl ugyanis a mikromasszázs szövés egy aktív funkciót is betölt: a legkisebb mozdulatra is intenzív mikromassszázst gyakorol a bőr alatti szövetekre, a teljes keringésre, így csökkenti az ödémát, a visszér panaszokat, lábdagadást is. Többen jelezték, hogy izületi fájdalmaik is enyhültek a használatban.

Gyógytornászok is használják a kezelések kiegészítésére főként törések, ficamok rehabilitációjában, és nyirokkezelésekben. A Solidea fontosnak tartja a szakemberekkel való együttműködést, hiszen az ödéma vagy a visszeres panaszok esetén az okokat is fel kell deríteni a megfelelő terápia alkalmazásához.

Aki viszont csak a szépészeti hasznát szeretné élvezni, annak figyelmét érdemes felhívni a folyadékbevitel fokozására, hiszen a mikromasszázs használata egy méregtelenítő folyamatot is beindít, így egyszerre tehetünk vele az egészségünkért és szépségünkért.

 

Bővebben:

https://solidea.hu/

 

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top