Csajok Magazin

Egy bohóc segítségével 10 évet fiatalodtam!

Bársonyos, puha, rugalmas bőr, feszes mellek és fenék. Örökre!

Melyik nő ne szeretné ezeket birtokolni, hogy a párja, szerelme mindig és csak is őt akarja meghódítani? Persze nem csak ezen múlik, de férfitársaink igen gyakran juttatják kifejezésre, hogy azért nem mindegy a vizuális élmény. Mint ahogy nekünk, lányoknak sem… Egy kerek, izmos váll, széles mellkas és izmos has izgatóbb, mint egy sörhas, nem csajok?
Ahogy az idő megállíthatatlanul zakatol előre, egyre gyakrabban szembesülünk azzal, hogy valami ismét változott és legtöbbször, sajnos, nem a jó irányba. A természet azt teszi, amire hivatott. Az éretté válást egyre gyorsabban váltja fel az „basszus, öregszem” érzés. A helyzet azonban, hogy a tények ellenére azért szerencsések vagyunk. Egy olyan korban élünk ugyanis, ahol a természettel, még ha csak módjával is, de ki lehet tolni. A szépségipar az elmúlt 30 évben döbbenetes fejlődésen ment keresztül, s egyre inkább egy olyan időszakba lépünk, amikor már drasztikus változtatásokhoz sem kell plasztikai sebészhez fordulnunk. És ez nagyon jó hír. Kinek ne lennének fenntartásai és titkolt félelmei azzal kapcsoltban, hogy egy műtéti beavatkozás milyen hatással lesz a biológiánkra? Mindannyiunknak vannak, noha tudjuk, hogy ma már az is nagyon biztonságos és szabályozott. De a vágás nélküli alakformálásnak, bőrfeszesítésnek és fiatalításnak, a fájdalommentes szőrtelenítésnek és a pigmentfolt-eltávolításnak nincsen párja. Ezt most már tapasztalatból mondom.
De elmondom, hogy ez hogy is volt.
Kb. 2 hónapjalehetett, hogy találkoztam egy kedves barátnőmmel, aki örömmel mesélte, hogy a környékükre „visszaköltözött a szépségipar”. Jót mosolyogtam ezen a kijelentésen, bár ő csak arra utalt, hogy egy olyan üzlethelyiségben, ahol 2 évtizeden át egy jól menő kozmetikai szalon működött, most egy új szépségklinika nyitotta meg kapuit, amit ugyanúgy hívnak, mint az elődjét: Pierrot. (www.pierrotszalon.hu) Tudjátok, mint a bohócot. Mivel a barátnőmre elég jó hatással volt ez a hely, gondoltam nem hagyom ki én sem. Szerencsére neten keresztül villámgyorsan be lehet jelentkezni és még aznap vissza is hívtak időpont egyeztetésre, így néhány nap múlva már mentem is.
Belépésemkor kiderült, hogy a Pierrot-nak van egy partnerszalonja is a pesti oldalon a Jászai térhez közel, azt MysticSzalon-nak hívják.Mindkét szalon legfőbb profilja az ultrahangos alakformálás, ami kb. annyit jelent, hogy a magas frekvenciájú ultrahanggal felbontott zsírréteget egy speciális módszerrel a nyirokrendszeren keresztül kimasszírozzák a testedből. Kicsit sci-fisen hangzik, de működik. – Már az első alkalommal lejött rólam 3 centi! –
A titka az egésznek persze az, hogy az ember betartja a szabályokat az étkezést illetően is, de hogy rengeteget dobott ez a módszer azon, hogy akarjak ezzel foglalkozniállandóan, az fix. Ha már ilyen segítség van és látványos eredmény, akkor örömmel csinálja az ember lánya. Az alakformáló bérlet mellé persze befizettem egy bőrfiatalító kúrára is, amit egy ún. E-light technológiával csinálnak. Ez a villanófényt kombinálja a rádiófrekvenciás kezeléssel és az a lényege, hogy a különböző hullámhosszú fénnyel történő kezelés más-más dologra hat. Az egyik a szőrtüszőket kezeli és így véglegesen megszabadít a nem kívánt pihéimtől, a másik pedig a bőrömet kezeli. Picit csipked itt-ott, de az eredmény az valami hihetetlen. A szőrtelenítéssel ugyan próbálkoztam már korábban többször is sikeresen, de ez a combomegoldás valami forradalmi. Kb. 4-5 kezelésen vettem részt az elmúlt 1,5 hónapban, de a dekoltázsomat olyan gyönyörűre varázsolta a Pierrot-ban dolgozó mesterkozmetikus Andi ezzel a géppel, hogy most már simán fel merek venni kihívóbb cuccokat is. Persze ha már ideáig eljutottam, az arcomra bevállaltam még a Guinot-férehydradermie kezelést is, hogy teljes legyen a kép. A szalonban egyébként van még egy műkörömszobrász – ahogy ők hívják -, gyógypedikűrös, mezoterápia, meg mindenféle masszázs is, de nekem eddig csak az említett szépészeti beavatkozásokra jutott időm. A teljes szolgáltatás- és árlistát megtalálod a honlapjaikon, amit egy linkben a cikk végére odatettem, ha érdekel.
 Na de ami a lényeg: Mi lett ennek az eredménye?
A párom sokat dolgozik és az utóbbi években már kevesebbszer bújtunk össze emiatt. Azért is gondoltam, hogy végigcsinálok egy ilyen fiatalító kúrát, mert ha ez nem segít felpezsdíteni az intim életünket, akkor semmi. Azt szokták mondani, hogy az ember addig marad fiatal, amíg a szexuális élete aktív. Én pedig még szeretnék fiatal lenni elég sokáig, ha értitek, mire gondolok. Summa summárom, szerencsére igazam lett, mert a partnerem megérezte a változást. Persze kellett hozzá némi idő és pénz is, de az elmúlt héten 3 este is úgy elvarázsolt, hogy azt sem tudtam asszony vagyok-e vagy kislány. Ráadásul tök spontán volt az egész. Titokban persze jót mosolyogtam, de hát, ha erre van szükség ahhoz, hogy igazán fiatallá varázsoljanak, akkor ám legyen. Vállalom a kihívást.
Szerintem nézzetek le a Pierrot-ba Ti is. Ennek a jól eső izomláznak, amit mostanában érzek, van némi értelme.
Az ígért linkek:
1. Pierrot Szalon: http://www.pierrotszalon.hu
2. Mystic Szalon: http://www.mysticszalon.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top