Csajok Magazin

Egészség és karcsúság, kell ennél több?

Ha nincs kedved több diétát kipróbálni, inkább biztosra akarsz menni, akkor ezt a fehérje diétát neked találták ki. Nem csak az egészséged javul tőle, hanem még az alakod is visszanyered. Te mondod meg mi a célod,  hány kilótól szeretnél megszabadulni, és az Eat Clean Diet Hungary pedig segít ezt elérni, úgy, hogy közben nem éhezel és az elvesztett súly kizárólag zsírból távozik!

 A legtöbb működő vállalkozás egy sikertörténettel kezdődik. Az Eat Clean Diet megalakulásához egy csodálatos fogyás vezetett. Balog Viktória tulajdonos, sok más nőhöz hasonlóan bármit is próbált a szülés után, nem szabadult meg fölösleges kilóitól. A véletlennek köszönhetően kipróbálta az akkor még kevésbé ismert fehérje diétát, és azt vette észre, hogy korábbi próbálkozásaival ellentétben, ez a módszer működik.  

Idővel kiderült, hogy a fogyás a hormonháztartás felborulása miatt nem indult be, amit viszont az étrenddel szépen helyre tudott állítani, így a diéta segítségével  nem csak a kilóktól szabadult meg, hanem az egészsége is helyreállt, hormongondjai megszűntek. Természetesen nem csak a saját története sarkallta az életmódváltásra, hanem a táplálkozás tudom területén szerzett tanulmányai is. Kutatómunkájának és kitartásának köszönhetően ma már hatalmas ízválasztékban és magas minőségben kaphatóak termékei. De mégis hogyan működik?

Mindenki tudja, hogy mi a számára ideális testsúly, így határozott elképzelésekkel kezd neki a programnak. Első körben egy testzsír mérés történik, itt kiderül, hogy a testsúlyhoz képest milyen arányban van zsír és izom a szervezetben. Egy anamnézis alapján, amit a tanácsadó vesz fel az első találkozás alkalmával, adott életkorhoz és súlyhoz könnyen megtervezhető a diéta.  Így személyre és igényre szabva állítják be a fehérje, zöldség és víz mennyiségét, amit napi szinten fogyasztani kell, azért hogy mindenki a vágyott alakját érje el a végén. A vezetett programot 2 hetente konzultációk követik, ami alapján újra átbeszélésre kerül az étrend. A diéta alapja a magas fehérjebevitel, amit több hetes fázisra van bontva.

Szinte már elcsépelt, de még mindig nem lehet elégszer elmondani, hogy a legtöbb élelmiszer amit megeszünk, nemhogy jót tesz, de árt a szervezetünknek. A finomított lisztek, a gyors kelesztésű pékárúk, a tápanyag nélküli zöldségek, cukrok és adalékanyagok, mind terhelik a szervezetet.

Egy idő után a testünk nem küzd tovább a káros anyagokkal, nem tolerálja tovább, hanem megbetegíti a szerveinket. Felléphet inzulin rezisztencia, glutén érzékenység, pajzsmirigy alul működés, és számos kevésbé érezhető probléma, ami láthatatlanul, de terheli a szervezetet. Sőt nem csak terheli, de szinte lehetetlenné teszi a fogyást.

A diéta első 5 napja az intenzív méregtelenítésé, a szénhidrát elhagyásáé. Ennyi idő kell, hogy beinduljon a ketózis, vagyis a zsír elégetése, bontása. A többi fázis során az ételek megfelelő sorrendben való visszavétele zajlik, a helyes táplálkozásnak megfelelően.

Már a diéta első szakaszában érezhető változás áll be, például sokan a pihentető alvást említik. A méregtelenítés számos jótékony hatással bír, de legfőképpen felszabadítja a megterhelt szerveket, így a program végére szinte az egész test sejtszinten megfiatalodik. A betegségek megszűnnek, a hormonprobléma rendeződik. Itt akár gondolhatunk a már említett terhesség utáni súlygyarapodásról, vagy a menopauza alatt felszedett kilókról. A fehérjediétának köszönhetően elmúlnak a problémák, és szinte olvadnak le a kilók, mindezt finom ételek, desszertek, palacsinták fogyasztásával, könnyedén kivitelezve. A program végén sem kell kétségbeesni, addigra már a szervezet megszokja az egészséges táplálkozást, de egy könnyen tartható személyre szabott étrend és további konzultációk is segítenek az elért eredmény megtartásában.

www.eatcleandiethungary.com

+36303198434

  

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top