Csajok Magazin

Édes szőrtelenítés

Magyar szabadalom, világelső minőség és technika A beszédes nevű, SweetEpil Szőrtelenítő és Testápoló Szalonban azaz édes felismerés éri a látogatót, hogy a cukor nem csak hizlal és rontja a fogakat, hanem varázslatos és természetes anyaga szépségápolásnak is, és kellemes testkezeléssé válhat általa a szőrtelenítés!

A szalonban alkalmazott PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet, amely egy többszörösen díjnyertes, szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül, készül. Nem tartalmaz semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot, hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik! Minden bőrtípusra alkalmazható, minden testtájon hatékony, hölgyek és urak számára egyaránt.

Hogy is megy ez a kezelés?!

A bőr tisztítása, előkészítése után, a testmeleg cukorpasztát a kozmetikus kézzel hordja fel a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányban. A felhordás olyan, mint egy testmasszázs. A szőrt eltávolítása annak növekedési irányában történik, így lényegesen kisebb a depilációt kísérő kellemetlenség. Ami még ennél is fontosabb; a szőrtelenítéshez elégséges akár 1-2 mm szőrhosszúság is, sőt a kézi technika a betört, benőtt szőrökkel szemben is hatékony. Nem kell tehát „növeszteni” a szőrt, hogy az eltávolítható legyen. Az eljárás kitalálói, abból a feltételezésből indultak ki, hogy aki szőrtelenít, az mindig szőrtelen szeretne lenni, nem csak egy hétig, majd a következő két hétben ruha alá rejtve az elrejtendőt, várni hogy elég hosszú legyen a szőr a gyantázáshoz.

A cukrot tulajdonképpen a kozmetikus a felhordáskor belemasszírozza a pórusokba, az anyag belefolyik a tüszőkbe is egy bizonyos mélységig, és a szőrszálakat körbeölelve ez a rugalmas, illatos anyag kiemeli a szőrt a tüszőből, függetlenül annak hosszúságától, textúrájától. Az is nagy előny, hogy az élő bőrsejt nem tapad a cukorba, csak a szőrszál maga és az elhalt hámsejtek. A kezelés egyúttal egy gyengéd, de hatékony bőrradírozással is felér, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr, minden nő (és egyre több férfi) álma. Elfelejthetjük a bőrpírt, a benőtt szőröket a gyulladt tüszőket. A cukor nem büdös, nem ragad, csak kényeztet és ápol. Ideje másként gondolkodni a szőrtelenítésről! 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top