Csajok Magazin

Ebből fogyasszon! – Turbó Diéta

Európa egyik vezető fogyókúrája jelenleg Napjainkban a drasztikus, megvonásos fogyókúrák hódítanak, még mindig tartja magát a hiedelem: aki fogyni szeretne, annak koplalnia kell. Szenved is az elkeseredett fogyni vágyó – egy ideig. De a kiéhezett szervezet hamar riadót fúj: próbálja a zsírtartalékokat elraktározni, az anyagcserét lelassítja. Egy idő után pedig annyira felerősödik az éhségérzet, hogy a delikvens szinte fejest ugrik a hűtőszekrénybe. Ilyenkor jelentkezik a jojó-effektus, a leadott kilók hamar visszajönnek.

A Turbó-diéta előnyei

A Dr. Dieter Markert, német orvos által 1995-ben kifejlesztett Turbó-diéta során tisztán csak zsírt veszít a szervezet, az izom marad, és eközben nő a teljesítőképesség, a vitalitás, szépül a bőr, csökken a koleszterinszint, és a kúra befejezésével, a szervezet anyagcseréjének optimalizálásával a jojó-hatás is elkerülhető. A Turbó-diéta –ahogy a neve is mutatja – nagyon intenzív diéta, amellyel rövid idő alatt jelentős súlycsökkentést lehet elérni: akár 6-8 kilót adhat le 2 hét alatt. A kúra ideje 14 nap, de aki nagyobb súlytól akar megszabadulni, többször is megismételheti, míg el nem éri az áhított súlyt.
Turbó-diéta egy különleges léböjtkúra, amelynek során egy speciális fehérjeenzim-turmixot és folyadékot – ásványvizet, zöldséglevet, teát – vesz magához a fogyókúrázó. Ennek ellenére a kúra ideje alatt nem lép fel éhségérzet, nincsenek éhségrohamok, betartása könnyű, egyszerű.

A kúra menete

A diéta alapos béltisztítással indul, amelynek köszönhetően drasztikusan csökken az inzulinérték, és máris megindul a zsírégetés. Ettől kezdve mindennap a fehérjeenzim-turmixot kell fogyasztani. A napi adagot az ideális testsúly alapján számítjuk ki [(testmagasság cm-ben – 100)*1,5= napi adag grammban], ez a mennyiség szükséges ahhoz, hogy fokozatosan olvadjanak le a kilók. Ezenkívül már csak arra kell ügyelnie, hogy napi két-három liter ásványvizet vagy gyógyteát megigyon, ez biztosítja, hogy a lebontott testzsírokból felszabaduló méreganyagok kiürüljenek szervezetéből
A klinikai tesztek bizonyították, hogy naponta akár 300-600 g testzsírtól is megszabadulhat, izomveszteség nélkül. Ez a diéta gyakorlatilag átprogramozza a szervezetet, ezért az ideális táplálkozás elveit követő, normál étrend mellett könnyedén tartható a megérdemelten megszerzett álomsúly.

 

A Turbó-diétához szükséges termékeket keresse a drogériákban, gyógyszertárakban, bioboltokban, megrendelhetők a http://www.turbodiéta.hu/ honlapon, vagy a 06-1-451-0294-es telefonszámon. A honlapon megtalálható a részletes program leírása, tudományos háttere, és választ kaphat minden felmerülő kérdésékre.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top