Csajok Magazin

Dundika útban a éneklés felé

Tavaszi számunkban Szentiványi Hajnalkával beszélgettünk. Dundika elárulta számára mi fontos egy kapcsolatban, hogyan tartja formában magát, illetve hogyan tartja fenn önállóságát. Manapság azonban az éneklés tölti ki ideje nagy részét, nyáron megjelenik önálló albuma, amit nagy izgalommal vár…

Szerinted miben rejlik egy nő titka?
Nagyon sok mindenben, már a nőiségünk is maga a titok. Mi nők, úgy tudjuk a férfiakat irányítani, ahogyan csak szeretnénk. Valamilyen szinten kell az embereket manipulálni, „elvarázsolni” és ez nemcsak egy párkapcsolatra igaz, hanem az egész életre. Alkalmaznunk kell a kisebb-nagyobb praktikákat, bájainkat, kedvességünket, egy kicsit színészkedni, előadni magunkat.

Hogyan tudod ezt mindig megőrizni?
Természetesen ezt nem kell mindig alkalmazni… Egy párkapcsolat elején mindenki a szebbik és jobbik oldalát próbálja megmutatni, de akkor sem tud nagyon mást mutatni, hiszen ez előbb-utóbb kiderül. Mindig kell, hogy valamit újítsunk magunkban, de ez fordítva is igaz, a férfiaknak is kell néha újdonságokkal előrukkolniuk. A nőnek fontos, hogy picit titokzatos legyen, kacérkodjon a férfiakkal, de nálunk lassan hat év után nincsenek már nagy titkok, esetleg olyanok, amik a szépségápolással kapcsolatosak. Pl.: csavarókkal nem mutatkozunk, vagy valaki nem szeret smink nélkül lefeküdni –nálunk persze már ez sem igaz. Szerintem az elsődleges szempont, ha valaki jól akar kinézni az, hogy szép legyen a bőre, hiszen ez smink nélkül is szépen mutat. A hétköznapokon alig sminkelem magam, egy kis szempillaspirál és szemceruza és indulhatok is. A munkámból adódóan nagyon sokszor sminkelnek, így ha tehetem, nem használok „feleslegesen” semmit.

Milyen különleges fortélyod van szép bőröd megőrzésére?
Nagyon sokat iszom ásványvizet, leginkább a szénsavasat, de igyekszem áttérni a szénsavmentesre. Régebben nagyon sokat sportoltam, közel nyolc évig atletizáltam, a Dáridóban Lajcsi mögött táncikáltam. Aztán jó néhány évet kihagytam, úgy gondoltam, hogy anno kellőképpen megalapoztam a testemet, lassan 24 éves vagyok, és látom, hogy nem elég a sportmúlt. A régen megalapozott izmokat mindig karban kell tartani, hiszen eltunyulhatnak, esetleg elhízhatunk. Szerencsére a genetikámból adódóan vékony alkat vagyok, de sportolni mégis muszáj, bármennyire is szerettem volna ezt kikerülni.

Hogyan tartod karban magad formában?
Fél éve Pécsen nyitottam egy fitness-termet. Furcsa, hogy ez a lehetőség pont akkor adódott, amikor rájöttem, hogy nekem is ugyanúgy kell sportolnom, mint mindenki másnak. Így a lehető legjobbkor jött, a teremben óraadó egy lány, aki Xq-val edz, nekem is ő segít, ez tulajdonképpen egy súlyzós edzés. Összeállítja a problémás testrészeimre a feladatsort, amivel karban tarthatom a testemet.

Kedveled az extrém sportokat?
Igazság szerint nem, a férjem nagyon kedveli, szinte mindent kipróbált már, de én nem, ez az egy, amiben nem egyezünk. Próbál rávenni, de félek a levegőben, és víziszonyom is van, így marad a jó öreg Föld, azon pedig, nem nagyon lehet extrém sportokat „művelni”.

Az utazással hogy állsz? Mi alapján választod ki az úti célt?
Talán a legfontosabb, hogy meleg legyen, fehér homok, tenger, óceán ez az örök. Nekünk az utazás elsődleges szempontja a pihenés, tudom, hogy azt a Balatonon is lehet, van is nyaralónk, de azt az időjárás nagyon behatárolja, kicsit kiszámíthatatlan a mi kis éghajlatunk. Mostanra már eljutottunk oda, hogy az adott hely kultúrája is fontos legyen egy úti cél kiválasztásánál. Kiskoromban azt mondtam, hogy nekem az lesz a férjem, aki elvisz Egyiptomba, szerencsére már sokszor volt módom, és lám-lám Laci vitt el először.

A női egyenjogúság fénykorában, Neked fontosak a női és férfi szerepek szétválasztása?
Úgy érzem, mi ezt egy kicsit felborítottuk, pedig valamilyen szinten ezt fel kellene tartanunk. Mi például szeretünk együtt vacsorát készíteni, de ez akkor is az én feladatom. Tulajdonképpen én úgy gondolom, hogy a női feladatokat túlnyomórészt a nő csinálja, a férfi dolgokat pedig, a férfi. Nyilván a férfi a családfenntartó, ő keresse a több pénzt, de a nőnek is ugyanúgy kell keresnie, hiszen az neki is sokkal jobb érzés. Nem mondom azt, hogy rossz dolog, ha a nő otthon van, de ez csak egy normális kapcsolatban van így, hiszen egy rövid ideje tartó kapcsolatban, ha a nő otthon lebzsel, nem sok jót szül. Manapság már úgy gondolkodunk, hogy ha hamarosan jön a baba, lehetőségeinkhez képest neki mindent megadjunk. Az elmúlt fél évben, az időm nagy részét, a legtöbb energiámat az éneklésre fordítom, rendszeresen járok énektanárhoz, és már elkezdtük a stúdió felvételeket is. Szerencsére elég hamar rátaláltam azokra az emberekre, akikkel jól tudok együtt dolgozni. Úgy gondolták, szeretnének nekem egy albumot, én pedig, igent mondtam, hogy mi lesz, az a jövő zenéje!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top