Csajok Magazin

Dukai Regina megnyerte David Guettát

David Guetta online énekversenyt indított. A francia DJ-t kérte fel a PureSolo.com webes zenekészítő, hogy segítsen megkeresni a legjobb hangú önjelöltet. A jelentkezők Guetta legnagyobb slágereit énekelték újra a One Love albumról. Négy dalt újrakevertek a versenyre úgy, hogy az eredeti énekhangot kivették belőle. Aki benevezett, ezekre a felvételekre megmutathatta, hogy mire képes. Az énekverseny november 14-ig tartott, a végén pedig maga David Guetta bírálta el a jelölteket.

A Music Channel műsorvezetője, Dukai Regina maga olvasta be a hírt érdekességként a csatorna News című műsorában, amikor gondolt egyet, és a poén kedvéért ő is benevezett. Rakonczai Viktor stúdiójában énekelte fel a When Love Takes Over című slágert, és mivel úgy érezte, nem sikerült a legjobban az előadás, egy vicces kalandként élte meg a dolgot.
Tegnap azonban a PureSolo Facebook oldalán megjelent az eredmény, és Regina neve volt olvasható győztesként. A meglepett műsorvezető egyelőre még fel sem tudta fogni ezt a nagyszerű sikert, pedig sűrű utazgatásai közé most egy újabbat kell majd beszuszakolnia. A győztes, vagyis Regi két jegyet nyert Guetta valamelyik koncertjére valamint találkozhat magával a híres DJ-vel. Legyen a fellépés bárhol a világon, a nyertes utazását is a szervezők állják.

A felvételről készült riport:
http://www.youtube.com/watch?v=-IWZOsWTjKg


További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top