Csajok Magazin

DJ Dominique

karácsonyi jótékonysági koncertet szervez művészbarátaival. Ingyenes és biztonságos koncerten szórakozhatnak a súlyos betegségből felgyógyult és hátrányos helyzetű gyerekek.

13 fellépő, 38 művész teszi boldogabbá többszáz, daganatos betegségből gyógyult vagy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát december 14-én. A DJ Dominique (Várkonyi Attila) szervezésében és a Danone Kft. „Tegyünk együtt a gyermekekért” és „Legyél bajnok” programjának támogatásával megvalósuló ingyenes rendezvényen fellép Kasza Tibi, Bárány Attila, az Apollo 23, Kozsó, a Kozmix, a V-Tech, Kováts Vera, az Appril Projekt, Józsa Janka, a Happy Gang, a Hip Hop Boyz és az UFO. A koncert célja a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása mellett az, hogy felhívják a figyelmet az esélyegyenlőségre. A rendezők az ünnepi, több mint 4 órás koncert alatt kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a fiatalok alkohol, cigaretta és drogmentes környezetben szórakozzanak egész délután.

DJ Dominique és művészbarátai daganatos betegségből felépült, szerv transzplantáción átesett és fogyatékkal élő gyermekeket ajándékozzák meg karácsonyra jótékonysági koncertjükkel. A rendezvényre a fővárosi gyermekotthonok lakóit és a szociális intézményekben gondozott gyermekeket is meghívják, de minden más érdeklődőt is szeretettel is várnak.

A jótékonysági koncert eddigi hagyományaihoz híven, a rendezvény ingyenes, a szervezők jelképes belépőként mindössze egy ajándéktárgyat kértek, amit a koncert után a fővárosi anya- és gyermekotthonok számára juttatnak el.

„A koncerttel az a célunk, hogy azoknak a súlyos betegségből felgyógyult gyerekeknek is lehetővé tegyünk a színvonalas szórakoztatást, akiknek egyébként nem vagy szűkösen lenne lehetősége biztonságos környezetben egyszerre 13 fellépő műsorát élvezni” – mondta DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila. „Emellett azokat is tudjuk segíteni, akik személyesen nem vehetnek részt a rendezvényen. A jelképes belépőként felajánlott ajándékokkal mindenki szebbé teheti az anya és gyermekotthonok lakóinak karácsonyát” – tette hozzá a lemezlovas.

A rendezvény fővédnöke Szekeres Pál, sportért felelős helyettes államtitkár, többszörös paraolimpiai bajnok magyar tőr- és kardvívó, sportvezető. Az egyetlen ember, aki olimpiai és paralimpiai játékokon is érmet szerzett.

„Nagy örömmel vállaltam el a rendezvény fővédnöki tisztségét, mert a koncert, csakúgy, mint a szervező eddigi jótékonysági rendezvényei, az esélyegyenlőség eszmeiségét ötvözi az egészséges életmód népszerűsítésével a fiatalok körében” – mondta Szekeres Pál helyettes államtitkár. „Fontos és figyelemreméltó kezdeményezés, hogy a fiatalok egymás másságát tiszteletben tartva, kábítószerektől mentesen tudnak szórakozni a rendezvényen” – tette hozzá.

DJ Dominique évzáró, karácsonyi koncertjét a Danone Kft. segíti. A koncertre meghívást kaptak a vállalat „Tegyünk együtt a gyermekekért” programja során támogatott, daganatos betegségből felgyógyult gyermekek, másrészt az egészséges életmódra oktató, „Legyél bajnok” programban résztvevő X. kerületi általános iskolások is.

„DJ Dominique a kezdetektől támogatója, nagykövete TEGY programunknak, melyet éppen azokért a gyerekekért hoztunk létre, akik számára a koncertet rendezik” – mondta Paolo Maria Tafuri, a Danone Kft. ügyvezető igazgatója. „Ennek a karácsonyi ünnepségnek az lesz a varázslata, hogy súlyos betegségből felgyógyult és hátrányos helyzetű gyerekek egészséges társaikkal együtt élvezhetik a koncertet, amit közös céljaink miatt a vállalatunk idén kiemelten támogat” – tette hozzá az igazgató.

A minden évben nagy népszerűségnek örvendő esemény december 14-én, a 17. kerületi Újlak Utcai Általános Iskolában kerül megrendezésre 15-19 óráig. Olyan művészek örvendeztetik majd meg a gyerekeket, mint Kasza Tibi, az Apolló 23, Bárány Attila, a Non-Stop, az Appril Projekt, Kováts Vera, Józsa Janka, Kozsó, a Kozmix, a Happy Gang, a Hip Hop Boyz, az UFO és a V-Tech.

A fellépő művészek mellett a Danone Kft. „Tegyünk együtt a gyermekekért” programjának tiszteletbeli nagykövetei is képviseltetik magukat a rendezvényen, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top