Csajok Magazin

Dizájner Hamupipőke cipők a film európai premierjén

11 divattervező varázslatos Hamupipőke cipőkollekciója.

A Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, a Disney várva várt Hamupipőke mozijának európai bemutatóján a Disney és 11 divattervező első ízben mutatta be azt a varázslatos cipőkollekciót, amit Hamupipőke legendás üvegcipője ihletett. Az elbűvölő lábbeliket a Swarovski Hamupipőke kiállításán tekinthették meg az érdeklődők.
 <$3840$>         
A klasszikus tündérmese, a Hamupipőke újragondolt filmváltozatának bemutatója alkalmából a Disney 11 neves divattervezővel dolgozott együtt világszerte, hogy egy, a Hamupipőke üvegcipőjét megidéző kollekciót állítsanak össze. A kiválasztott tervezők: Paul Andrew, Alexandre Birman, Manolo Blahnik, Rene Caovilla, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Nicholas Kirkwood, Christian Louboutin, Charlotte Olympia, Jerome C. Rousseau és Stuart Weitzman. A tervezők megalkották saját változatukat a híres üvegcipellőről, amit a mesében Hamupipőke véletlenül elhagy, amikor éjfélt üt az óra. A Swarovsky gyártotta le a filmben használt üvegcipőket az Oscar-díjas jelmeztervező, Sandy Powell vezényletével, és a cég biztosította a kristályokat a híres tervezők cipőihez is.
A cipőket a Berlini Filmfesztiválon, a Hamupipőke Kiállításon mutatták be február 13-án, pénteken.
A kultikus mese modern filmváltozatát Sir Kenneth Branagh rendezte, és a nívós szereplőgárdában megtalálható Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden és Helena Bonham Carter is. A Walt Disney Studios filmjét Magyarországon március 19-én mutatják be.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top