Csajok Magazin

DILANI – Minőségi ágynemű, varázslatos pihenés, megfizethető áron

Az ágynemű alapvető fontosságú a megfelelő és pihentető alváshoz. A DILANI kényelmes, puha, minőségi anyagokból varrott paplanjai, párnái, matrachuzatai kombinálják a hagyományos paplankészítést és a modern technológiát. Vevőik az igényesség jegyében ragaszkodnak a márkához, a cég pedig töretlenül garantálja számukra a legjobb minőséget.
A cég felmérve a vásárlói igényeket minőségi ágyneműk gyártását tűzték ki célul, így született meg a DILANI márka. A termékek egyedülállóak a piacon, ugyanis elérhető áron kaphatóak, elsőosztályú anyaghasználat jellemzi, kiváló a hőkezelésük, és a megjelenésük is exkluzív.
Termékük kétféle: az európai libapehely tartalmú természetes termékek prémium kategóriában készülnek, illetve gyártanak antiallergén ágyneműket is a legmodernebb anyagokból.
Az EXKLUZIV termékcsoport darabjai előzetesen mosott, sterilizált, szárított, válogatott libapehelyből készültek. A libapehely nemzetközi viszonylatban is a legnépszerűbb töltőanyag a rugalmassága miatt. A magas minőségű D01 libapehyelnek nincs szára, ezáltal a legpuhább, legfinomabb és a legértékesebb is egyben. Rugalmasságot és hőszigetelést egyaránt biztosít, így egy fárasztó nap után tökéletes felüdülést nyújt. A libapehely ágyneműk fedőanyaga 100 %-os pamut. A kazettás paplan egyedi eljárással készül, belsejében négyszögletes falat képező bevarrt szalagok találhatóak, amelyek zárt cellákat alkotnak. Így a töltés után a pelyhek nem tudnak elmozdulni a cellákból, egyenletességet, folyamatos meleg hőérzetet biztosítanak, könnyen kezelhetőek, kényelmesek.
A paplanokat arany vagy fehér szegély zárja körbe, ami részben díszítő elem, másfelől megakadályozza a pehely esetleges hullását.
Három különböző hő-osztályban kaphatóak, így könnyű nyári, egész éves univerzális, illetve téli, nagyon meleg kivitelben. Méterben ugyancsak nagyon széles a termékpaletta.
Az alacsonyabb árkategóriájú COMFORT termékcsoport 80%-os kiváló minőségű európai libapehely és 20%-os apró libatollal bélelt, melyeket hasonlóképpen előzetes mosás, szárítás, sterilizálás után töltenek az ugyancsak kazettás paplanokba. A DILANI természetes párnái egykamrás termékek, szegéllyel készülnek, magas minőségű európai pehelyből.
A termékek nem moshatóak, nem fehéríthetőek, vegytisztítást igényelnek.
A DILANI palettáján kiemelkedőek és nagyon keresettek az antiallergén ágyneműk, melyek műpehely bélelésűek. Ezek a legmagasabb minőségű, varázslatos paplanok, párnák, matrachuzatok azoknak ajánlottak, akik allergiások a tollra, pehelyre. Bélésként magas lágyságú Hollow kelme található a paplanban és FILLBALL szilikonos granulátum a párnákban. A spirálisan felcsavart poliészter szálak garantálják a puhaságot, a finomságot, a tökéletes alvást és pihenést. A huzatok 100 %-os mikroszálakból szőttek, így ugyancsak maradéktalanul alkalmazhatóak tollallergia esetén.
A DILANI termékeket elégedett vásárlók ezrei ajánlják leendő használóiknak.
A termékek megvásárolhatók a www.dilani.hu webshoppban ingyenes kiszállítással!
A DILANI pehely – és antiallergén gyerek garnitúrák pedig a Mini-Manó Babacentrumban is kaphatóak! 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja. 112.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top