Csajok Magazin

Diktáld Te a divatot, váltsd valóra álmaid!

Gyakran látni, hogy a lányok újra és újra ceruzát ragadnak és divatos ruhákat rajzolnak, terveznek, álmodoznak, modellek képeit vágják ki a magazinokból.

Mind ábrándoztunk már a tökéletes ruháról, most itt az alkalom, hogy teret engedjünk a fantáziának! Immár második alkalommal kerül megrendezésre a Crayola Divattervező Pályázat izgalmas divattippekkel, különleges alkotásokkal és fantasztikus nyereményekkel!

Nekünk, csajoknak fontos a stílus, amivel kifejezzük egyéniségünket és nőnek érezhetjük magunkat. Nincs olyan nő a földkerekségen, akinek még életében ne dobbant volna hatalmasat a szíve, ha ránézett egy lélegzetelállító ruhára, csinos táskára vagy extravagáns cipőre. Nézzünk csak körül egy plázában vagy butikban, nap mint nap körülvesznek bennünket a divatcégek legújabb és legötletesebb alkotásai, szemet gyönyörködtető remekei.

Mi is a divat valójában?
Hangulatok, érzések, szavakkal kifejezhetetlen gondolatok – és még ennél is több.  Életmód, egyéniség, stílus és kreativitás!

Nem lehet elég korán kezdeni
Kis- és nagylányok egyaránt élénken érdeklődnek az új trendek iránt. Mégis talán túl gyakran érzik úgy, hogy a csillogás és egy többmilliós ipar trendjeinek meghatározása olyan kulissza, ami mögé csak a kiválasztottak tekinthetnek be. Pedig a divat az övék, a tiéd, a miénk is. Sőt, együtt teremthetjük meg.

Tavaly a fiatal tehetségek bátorítására indult el a Crayola Divattervező Pályázat, melynek keretében Magyarországon egyedülálló, gyermekek számára készített designer eszközöket mutatott be a Crayola Magyarország.  A pályázat célja a kreatív tehetségek ösztönzése, segítése és elindítása volt álmaik megvalósításában. Óriási sikert aratott a fiatal lányok körében, akik profi módon jeleníthették meg formabontó ötleteiket.

A Divattervező show házigazdája a Crayola, egy több, mint 127 éves múltra visszatekintő, kiváló minőségű írószereket és kreatív játékokat gyártó cég, amely egyetemek, művészek, festők, pszichológusok szaktudását állítja a gyermekek értékeinek és önkifejezésének szolgálatába. Társadalomtudatossága többek között óriási napelemfarmok kiépítésében, a gyermekek és szülők iránti elkötelezettsége pedig a méreganyagmentes, mosható és újrahasználható termékek fejlesztésében mutatkozik meg.

A Crayola Creations divattervező termékcsalád segítségével a lányok a mindig megújuló divatirányzatokon keresztül is kibontakoztathatják kreativitásukat. A cél az, hogy a környezetbarát, fejlesztő környezetben, bátran alkossanak, mutassanak újat a tehetséges csemeték a divatvilágban is. Ily módon közelebb kerülnek álmaik megéléséhez és merész újításaik pozitív fogadtatásra lelnek.

Te is lehetsz divattervező!
Crayola Divattervező Pályázat tavalyi sikerén felbuzdulva 2013-ban is megrendezésre kerül még izgalmasabb feladatokkal és még nagyobb meglepetésekkel. Már csak párat kell aludni és a crayola.hu-n , valamint a Crayola Magyarország Facebook oldalán is kihirdetésre kerülnek a pályázati feltételek. A nevezési korhatár idén is 15 év. Ha gyermeked kedvet érez hozzá, hogy kibontakoztassa a benne lakozó divatdiktátort, itt a remek alkalom!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top