Csajok Magazin

Diéta titkok egyenesen a sztároktól

Less el néhány tippet a sztároktól, hogy te is úgy tündökölj mint ők!

Aki a rivaldafénybe került ilyen vagy olyan tehetségének, vagy épp kirívó viselkedésének köszönhetően, annak a példamutatáson kívül nagy hangsúlyt kell fektetnie külső megjelenésére is. 

Ha a gyakorlatok már kevésnek bizonyulnak, vagy épp nem elég belőlük, akkor a sztárokra van szükséged. A play-by-play egy étkezési alternatíva az általánosan javasolt egészséges élethez. Nézzük kik azok a sztárok akik ezt kedvelik, illetve alkalmazzák: Heidi Klum, Beyonce, Christina Aguilera, és Jessica Simpson. Ők mind, azt sugallják, hogy ez a módszer segít, javítani a diétán.

Heidi Klum –  Snack Smart

A szuper fitt, szupermodell anyuka naponta 4 mérföldet fut, étkezésnél szigorúan csak egészséges rágcsálni valókat(kelkáposzta, karalábé,fejes káposzta,) enged meg magának. „Ezt vágom fel az alma helyett, és nagyon szeretem.” – mondta Heidi. Valamint mindig ellenőrzi alakját, hogy egy picit se változzon negatív irányba. 

 

Beyonce az ideiglenes vegetáriánus

Az énekes 29 kg-ot adott le terhességét követően. Az energikus előadó úgy döntött, hogy olyan napokat tart a diéta során, mikor csak csomagolt zöldségeket fogyaszt.

 

 

 

Christina Aguilera az alacsony kalória tartalmú úgy nevezett helyettesítő ételeket kedveli

Amikor a pop díva, egy kedvenc ételét szeretné elfogyasztani pl. egy finom barbecue, „Christina séfje használjon szerves, alapvető fűszereket és sovány húst”, mondta egy barát.

 

 

 

Jessica Simpson – A testsúly követés csodája (Weight Watches Wonder)

Két gyermek után kevesebb, mint két év alatt, Jessicának ahhoz, hogy munkát kapjon fogynia kellett. A súlyvesztést a Weight Watches segítségével érte el. Néhány kedvence az ételek közül: zabpehely reggelire, egy szendvics ebédre,és egy könnyű tilápia* vacsorára.

Forrás: celebrities.cafeblog.hu, Szöveg: KlauDia

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top