Csajok Magazin

David Beckham perel

A David Beckhamet menedzselő cég pert indít egy amerikai magazin ellen, amely azt közölte, hogy az angol labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya prostituáltakkal került közelebbi kapcsolatba.

A focista szerint nevetségesek azok a vádak, melyek szerint hatezer fontot (majdnem 2 millió forint!) fizetett volna egyetlen prostituáltnak is, írja a Daily Mail. A 35 éves David Beckham azután akadt ki, hogy Irma Nici azt nyilatkozta 2007 augusztusa és szeptembere között öt alkalommal is együtt volt a sportolóval. Beckham mindenesetre még azt is tagadja, hogy találkozott volna a prostituálttal, és kijelentette, beperli az interjút közreadó In Touch magazint.

A bosnyák származású, ám Angliában élő prostituált, Irma Nici (26) történetében egyébként van pár érdekes részlet. A nő azt állítja a New York-i Le Parker Meridien hotelben találkoztak, és amikor Beckham ajtót nyitott, még teljesen vizes volt a haja. A kételkedők szerint ez már csak azért is érdekes, mert akkoriban a a sztárnak körülbelül két milliméteres volt a haja…

Elmondása szerint New Yorkban találkoztak először a Le Parker Meridien hotelben, ám amikor Beckham ott járt 2007-ben, a Waldorf Astoriában szállt meg.

„Sajnos olyan világban élünk, amelyben egy magazin hazugságokkal bombázhatja az olvasókat abban a reményben, hogy megússza. Mi azonban bíróságra visszük az ügyet” – áll a cég közleményében.

A jelenleg a Los Angelesben élő Beckham 11 éve él házasságban feleségével, Victoriával, három fiúgyermekük van.

Fotó: www.flickr.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top