Csajok Magazin

Csupakaland Élménypark 0-99 évig – Ahol mindenkinek kijut az izgalomból

Kicsik vagy nagyok, a gyermekek tele vannak érdeklődéssel, kíváncsisággal és a játék számtalan verziójára nagyon fogékonyak. Mindenkiben ott motoszkál a kisördög, akinek az élet csupa kaland és izgalom. Ha érdekel, hogy gyermekeid hogyan fogadják az új helyzeteket, váratlan kihívásokat és hogyan tudnak csapatban játszani, akkor mindenképpen gyertek el hozzánk! Nálunk a Mission Impossible lehetetlen küldetéseit élőben élvezhetitek.

JUSSKI! szabadulószobáink többféle tematikával várják a kalandéhes játékosokat. Csak egy kis kíváncsiság, bátorság, figyelem és logika kell, hogy a szabadulószobák fenegyerekeivé váljatok.

A szabadulószoba gyakorlatilag egy olyan zárt helyiség, ahol különféle feladatok várnak: titkokat, kódokat, és kulcsokat kell megfejteni vagy megfelelően kombinálni, így juttok egyre közelebb a végső feladathoz, az ajtó kinyitásához. A gyermekek imádják és hatalmas sikerélmény számukra a kijutás. Az egy órás program nemcsak logikai készséget igényel, kitartásra serkent és átélhetik a „soha ne add fel” érzést is, az adrenalin csak úgy tombol bennük.

Tematikus szobáink különböző nehézségűek és más-más csodavilágba varázsolnak el. Pl:  Bagdadi tolvaj, Szalmalovag, De fura Drakula, Tanárá bekattant, Oscar-díjas rendező, Elvarázsolt padlás

NERF, mert így játszunk mi

A nagy népszerűségnek örvendő NERF szivacslövők ihlettek meg bennünket és alakítottunk ki olyan tematikus pályákat, melyek akár családi vagy haverokkal való csatározásokhoz biztosítanak extra helyszínt (Fortnite, Zombi, Galaxy, Dzsungel).

Ha már van otthon NERF szivacslövőtök, de a lakás túl kicsi, hozd el gyermekeidet és a haverokat, hogy egy akadályokkal, rejtekhelyekkel teli környezetben önfeledten csatározhassanak.

Ha még nincs otthon szivacslövőtök, akkor pedig azért gyertek, mert imádni fogják a gyerekek. Kiváló program egy esős őszi napon.

Így neked is lehetőséged lesz nyugodtan kávézni, olvasgatni vagy egy jót beszélgetni az ismerős anyukákkal.

Gondolva a kistesókra, Fóton babasarok vagy a Savoya Parkban Mászóvár áll rendelkezésükre.

Szülinapi party

Ha egy igazán különleges és egyedi szülinapi partival szeretnéd meglepni gyermekedet, akkor a Csupakalandban a helyetek. Érdeklődésének megfelelően NERF, JUSSKI vagy ezek kombinációját is megtalálod csomagajánlatainkban.

Játékra fel, irány a Csupakaland!

https://csupakaland.hu/elmenypark-kalandpark/savoya/

1117 Bp, Hunyadi János út 19. Savoya Park

Tel: 06 70 418 1980

https://csupakaland.hu/elmenypark-kalandpark/fot/

2151 Fót, Fehérkő u. 1. Auchan Fót Korzó

Tel: 06 70 678 7491

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top