Csajok Magazin

Csúcskategóriát képviselnek a Thomas Sabo karkötői és charmjai

Minőség, változatosság, folyamatos innováció – ez jellemzi az 1984-ben alapított Thomas Sabo brandet, amely ékszerek és órák készítésével foglalkozik. A német cég egy kis faluból jutott el a világhírig, többek között a közkedveltté váló karkötői és charmjai révén.

A Thomas Sabo történelme

A némileg magyaros hangzású Thomas Sabo egy német brand, a cég teljes neve a Thomas Sabo GmbH & Co. KG. 1984-ben jött létre, méghozzá egy német faluban, a mindössze 26 ezer lakossal rendelkező Lauf an der Pegnitzben, amikor egy fiatal vállalkozó úgy döntött, szerencsét próbál az ezüstékszerek világában. Az alapító – nem meglepetés – egyben a névadó is volt, Thomas Sabo kezdte el ugyanis felépíteni a luxusbrandet. Hogy kiváló munkát végzett, azt jelzi: napjainkban több mint 1600 alkalmazott tartozik a céghez, amely 85 országban több mint 260 értékesítési ponttal rendelkezik. A vezető piaci szereplők közé tartoznak a prémiumszektorban az ékszer- és óragyártók között. Ami a Thomas Sabo termékeit illeti, azokat a minőség, a stílusosság, a változatos kialakítás, illetve a folyamatos innováció jellemzi. Nem ülnek a babérjaikon, folyamatosan azon dolgoznak, hogy magas szinten szolgálják ki a vásárlói igényeket. A brand két összetevővel emelkedik ki a tömegből: az egyik az egyéniség, a másik a minőség. Ami az egyéniséget illeti, a Thomas Sabo ékszereit a legtöbbször első ránézésre megismerni, annyira jellegzetesek. Kollekcióik egyedi arculatuk miatt válhattak kedvenccé, ide tartozik a Sterling Silver, a Charm Club és a Fine Jewellery is. A minőséget illetően szintén odafigyelnek rá, hogy mindenki a maximumot kapja, amikor vásárol, hiszen pontosan tudják, hogy az ékszer közvetlenül érintkezik a bőrfelülettel, ezt pedig az anyagválasztás, a tervezés és a gyártás minden pillanatában szem előtt tartják.

Jól kombinálhatók a Thomas Sabo karkötők

Külön ki kell emelnünk a Thomas Sabo karkötők kínálatát, hisz ezek népszerűsége az egeket verdesi. A kreatív formatervezésnek hála a modellek rengeteg stílusba beilleszthetőek, ráadásul kiválóan kombinálhatók más ékszerekkel is. A Thomas Sabo követi a trendeket, de nem csak alkalmazkodik azokhoz, hanem bátran belenyúl az újításokba. A részletgazdagság olyan érték, amelyet szintén magukénak tudhatnak a cég termékei, ez pedig a legtöbb vásárló számára kiemelkedő szempont. A Thomas Sabo karkötők örök darabot jelentenek, így bár a prémiumkategóriába tartoznak, ezzel együtt is kiváló, hosszú távú befektetésnek számítanak.

Pluszt adnak a Thomas Sabo charmok

Mitől lehet még inkább egyedi egy Thomas Sabo karkötő? Hát persze, hogy a Thomas Sabo charmok használatától. A charm, avagy az amulett kiváló kiegészítő egy karkötő mellé, harmonizál annak megjelenítésével, különlegessé teszi az összképét. Olyan ékszer, amely a személyiség kifejezésére szolgál, ez alapján választ magának valaki megfelelő medált. A charm egy pillanat, amelyre emlékezni akarsz, és amelyet szeretnél közölni a világgal az ékszereden keresztül. A Thomas Sabonál tudják ezt, ezért is hatalmas a választék az elérhető amulettekből. Ezek mindegyike egyszerű, de biztonságos csattal kapcsolható a karkötőhöz, így attól sem kell félni, hogy leesnének, elvesznének a használat során.

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top