Csajok Magazin

Csomagold tízóraid környezettudatosan!

Egyre többen foglalkoznak a tudatos vásárlás, és újrahasznosítás gondolatával. Sokan, ha tehetik, mellőzik a zacskók, műanyagok használatát. De mi a helyzet a szendvicsekkel?

A legegyszerűbb, és leghétköznapibb dolog a reggeli szendvics. Gondosan összekészítjük, és visszük magunkkal a munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Aki egy kicsit is figyel magára, esetleg a környezetére, a végstádiumában felteszi a nagy kérdést: oké, de mibe csomagoljam? Az alumínium káros az egészségre, és akárcsak a műanyag, nem kíméli a környezetet. A papír átázik, szétszakad. Uzsonnás doboz? Nem valami helytakarékos. Őseink sem véletlenül használtak batyut, hiszen elég volt kimosni, és máris útra kész volt. Mit szólnátok egy igazi, 21. századi megoldáshoz? Esetleg Cibi újraszalvétához?

Az újraszalvéta egy igazán mesterien átgondolt találmány. Belül vízálló, élelmiszerre nem káros, 100%-ban természetes réteggel van ellátva, ami megakadályozza a paradicsom, majonéz kifolyását a táskában, ugyanakkor könnyen tisztítható, áttörölhető a felülete. Kívül dizájnos vászonborítást kapott tépőzárral, ami megkönnyíti a csomagolást. És ha már a falatozásnál tartunk, a szalvétánkat könnyedén átalakíthatjuk terítővé, így biztos nem morzsázzuk össze asztalunkat. Kisebb kekszekhez, rágcsálnivalókhoz az újratasak a kézenfekvő választás, ami a szalvéta cipzáros, azaz zárható megfelelője. A Cibi segítségével rengeteg felesleges szeméttől szabadulunk meg, ezzel részesei lehetünk a tudatos, környezetbarát életnek. Ha nem tudod eldönteni melyiket is vásárold meg, válaszd a szettet, ami ráadásul textil szalvétát is tartalmaz, így a kéz- és szájtörlést is környezetbarát módon oldhatod meg. Hidd el, biztosan hasznos társaiddá válnak a mindennapokban!

www.cibi.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top