Csajok Magazin

Csizmás Kandúr Játszóház

Hatalmas ablakokon beáradó napsütés, vidám színek, barátságos hangulat és csupa MESÉS FAJÁTÉK

Hatalmas ablakokon beáradó napsütés, vidám színek, barátságos hangulat és csupa MESÉS FAJÁTÉK köszönti a játszani szerető lányokat és fiúkat nálunk a Csizmás Kandúr játszóházban!
Egyszer volt, hol nem volt… régóta gondolkodtunk egy különleges, eredeti ötleten alapuló játszóház létrehozásán! Lehet, hogy a családunkban növekvő gyermekek is inspiráltak bennünket?
Ötletünk megvalósításához kerestünk társakat és meg is találtuk őket, Németh Márta építész és Kő Boldizsár iparművész személyében. Jó gondolatnak találtuk, hogy játszóházunk egy közkedvelt mese motívumaira alapozva építse fel kreatív, mozgásfejlesztő játékait.
Így választottuk a nagyon népszerű Csizmás Kandúr meséjét, Boldizsár megtervezte és kifaragta a mesei fordulatok, próbatételek , kalandok egyes állomásait jelképező játékokat: a lengőajtón a Csizmás Kandúrt, a malmot, a szamárfogatot, a csónakot a folyón, a királyi várat, a vitézekkel való küzdő játékokat és így tovább… magát a mesét két szép fa táblán elhelyezett golyóbis útvonala mutatja.
Ezek mellett persze fellelhető nálunk az elmaradhatatlan csúszda, a trambulin, a pörgettyű, a labirintus, a zenesarok, a babaszoba, a lengőkötél, a kerek hinta és a sort még folytathatnánk!
Galériánkban elhelyezett képek helyettünk is beszélnek!
A Csizmás Kandúr játszóház tervezője Kő Boldizsár iparművész, grafikus, és szobrászművész, 44 éves, kétgyermekes családapa, aki már édesapjával Kő Pál szobrászművésszel is dolgozott közösen, alkotásuk a neves „Évkerék” játszótér volt.
A Játszóház csak a kezdet! Reméljük, hogy játszóterünk tovább bővülhet kiscsoportos fejlesztő foglalkozásokkal, mozgásórákkal, nyelv- és zene foglalkozásokkal, kézműves szakkörrel, rendezvényekkel, pszichológus tanácsadóval.
Termeink bérelhetőek, születésnapi zsúrok rendezésére kiválóan alkalmasak.
Mindehhez az anyukák és apukák kedvére való büfé- és beszélgetősarkot hoztunk létre, ahol az oda-oda szaladó gyerekek is kaphatnak egy kis cukorkát, szendvicset, üdítőitalt vagy éppen , gyümölcsöt.
Örülünk, hogy, a szó legnemesebb értelmében vett JÁTÉK -TERET nyithattunk meg 2014. év elején.
VÁRUNK A TETŐN!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top