Csajok Magazin

Claudia újra Jóban Rosszban

Másfél év után nem kis meglepetést okozva felébred a kómából Dr. Zámori Alexa. Liptai Claudia karaktere mindent felforgat Csillagkúton, amikor váratlanul megjelenik a Csillagvirág Klinikán. A színésznő a héten kezdett újra együtt dolgozni a Jóban Rosszban stábjával, de a nézőknek még hetekig kell várni a visszatérésre.

 Majdnem két éves kihagyás után újra a Jóban Rosszban stábjával forgat Liptai Claudia. A színésznő karaktere egy súlyos autóbaleset után esett kómába. A történet szerint Zámori Alexát egy svájci klinikán ápolják, amikor magához tér. A doktornő nem kis meglepetést okoz, amikor egyszer csak váratlanul belép a Csillagvirág klinika ajtaján.

„Többször szóba került a producer és köztem, hogy visszatérjek, de eddig nem éreztem elérkezettnek az időt. Mielőtt egy ilyen feladatot elvállal az ember, több dolgot kell mérlegelnie. Szerencsém van, mert a színházi elfoglaltságaimról sem kellett lemondanom, amelyek számomra nagyon fontosak. Ráadásul a stáb még azt is figyelembe veszi, hogy a délutánjaim szabadok maradjanak, hogy Pankával lehessek, amiért különösen hálás vagyok.” – árulta el Claudia. – „Az első forgatási nap olyan volt, mintha el sem mentem volna. Szeretem a kollégáimat, ezt a közösséget, a forgatást a Csillagvirág Klinikán. Hiányzott nekem ez a fajta munka, a munkatársak. Nagyon szerettem Zámori doktornő szerepét.” – tette hozzá a színésznő.

 Claudia visszatérése sok szereplő sorsára lesz hatással a TV2 sikersorozatában.

„Egy szereplő ki-, illetve vissza írása sosem egyszerű, hiszen minden karakter élete hat a másikéra. Egyszerűen most ért oda a történet, hogy Alexa úgy térhet vissza a történetbe, hogy kellően felforgassa egy-két ember életét. Annyit elárulok, hogy Alexa felébred a kómából és nem csak ő okoz meglepetést Csillagkúton, hanem számára is váratlan lesz egy-két fejlemény. Nagyon örülök, hogy Claudia újra velünk dolgozik. Biztos vagyok benne, hogy a nézők is szeretettel fogadják majd, hiszen rengetegen hiányolták az elmúlt hónapokban és várták a visszatérését.” – mondta Nagy Tamás.

 A Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül majd, hogy milyen bonyodalmakat okoz majd Alexa, vagy hogy hogyan fogadja Pongrácz Péter, Betty vagy épp Füredi a Csillagkútra visszatérő doktornőt.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top