Csajok Magazin

Carolina Herrera

212 VIP NEW YORK PILLS

Carolina Herrera 212 New York illatkollekciója, amely Manhattan körzeti hívószámáról kapta nevét, megjelenésében teljesen megújult, és megszületett a 212 New York Pills. A hét különleges illat koncepcióját, megjelenését a híres illusztrátor, modell és filmes, Quentin Jones segítségével sikerült újjávarázsolni. Az illatkapszulák rejtik New York városának és szerteágazó metróhálózatának magával ragadó, impulzív energiáját. Ugyanez az energia árad a merész, sikkes és játékos csomagolásból is. Az egyedi 20 ml-es kapszulák gond nélkül elférnek a táskában, így bárhol és bármikor kéznél vannak. Arra bíztatják a fiatal nőket és férfiakat, hogy eredjenek a szerelem nyomába: „Válassz és kövess”. A 212 New York Pills üzenete az, hogy bármi bármikor megtörténhet.
212 VIP NEW YORK PILLS
New York kiemelten exkluzív, a városi elit által látogatott partijainak illata, amelyet a város legtehetségesebb kreatív alkotó személyiségei ihlették.
Nőies és hosszan tartó, kihangsúlyozza a személyiséget és egyediséget. Az illat egzotikus, keserű narancs és a szenvedélygyümölcs fejjegyei jól harmonizálnak az energikus, mégis egyben nőies gardéniával és rummal. Az alapjegyek az érzéki benzoin és a vanília.
212 VIP ROSE NEW YORK PILLS
A kifinomult ízlésű és elbűvölő VIP-k választása. Ez a kapszula csábítást és érzelmeket csempész a New yorki elit exkluzív világába.
A rosé pezsgő energikus jegye kellemesen elegyedik a finom barackvirág illatával és az elegáns tamarindusz fás akkorddal együtt felejthetetlen illatkompozíció születik, amely a magabiztos fellépést ünnepli.
212  VIP MEN NEW YORK  PILLS
A legmerészebb férfiak számára fenntartott VIP kapszula nem törődik a szabályokkal. Ez a csábító elixír nagy népszerűségnek örvend egyedülállóan üde fejjegyeinek, a citruskaviárnak és a fagyos mentának köszönhetően. A fűszeres gyömbér és a fagyos vodka a trópusi királyfával és ámbrás-pézsmás jegyekkel keveredik. Ezt az illatot a titokzatos és izgalmas New yorki éjszakák hangulata ihlette.
 
212  NYC NEW  YORK PILLS
A 212 illatkollekció elsőként megjelent tagja Manhattan szerelmi kalandjainak esszenciáját zárja kapszulába. Érzékiség, szenvedély, és siker egyesül ebben a nőies és elegáns illatban. Virágok szirmaiból és szárából nyert fejjegyek, a gardénia, bazsarózsa jól elegyedik a szantál és fehér pézsma modern akkordjaival, és a végeredmény egy kifejezetten városi parfüm.
212 NYC MEN NEW  YORK  PILLS
A 212 férfi illatok legikonikusabb tagja a NYC Men a világ dolgaiban jártas ifjaknak készült, akiknek testében érett lélek lakozik. Dinamikus és férfias illat magabiztos városi férfiaknak. Az illat a különféle jegyek kontrasztjára épül: a fejjegyek – a citrus levelek és vágott fű – energikus zöld üdeséget csempésznek az illatba; a szívjegy meghatározó elemei a zöld bors és a gardénia; a férfiasságot és érzéki melegséget pedig az alapjegyek, a szantál és a fehér pézsma garantálják.
A különleges kiadású 212 kapszulák kizárólag a Müller üzleteiben vásárolhatóak meg március hónaptól.
Forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.
Termékskála és árak:
212 New York Pills 20ml – 11.500Ft
212 VIP New York Pills 20ml – 11.500Ft
212 VIP ROSÉ New York Pills 20ml – 11.500Ft
212 MEN New York Pills 20ml – 11.500Ft
212 VIP MEN New York Pills 20ml – 11.500Ft

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top