Csajok Magazin

Cardiopont

Centrumainkban 2006-ban kezdtük el alkalmazni a Sonotherápiát és a BEMER orvostechnikai műszert, azóta is töretlen sikerrel.

Fennállásunk alatt nagyon jó eredményeket értünk el az érszűkületes megbetegedések illetve szövődményeinek (cukorbetegség, magasvérnyomás, alvászavar, fülzúgás, végtagi görcsölés…stb.) kezelésében.

A terápia megkezdése előtt a helyszínen számítógépes érszűkület, érfalrugalmasság valamint rizikófaktor felmérést végzünk. Ennek tükrében állítjuk össze a személyre szabott terápiát.

Az állapotfelmérést és a kezeléseket egyaránt ezirányú végzettséggel rendelkező képzett szakemberek végzik a helyszínen.

A terápia befejezésével kontroll vizsgálatot tartunk, melynek eredménye tükrözi a BEMER technológia másfél évtizedes bizonyított gyógyító hatását, valamint a megfelelő szakembereink lelkiismeretes munkáját és szakértelmét.

Miért van szükség állapotfelmérésre?

A szűrővizsgálat segítségével mérjük fel érrendeszere állapotát és azt, hogy Önnek pontosan milyen kezelésre van szüksége.

A vizsgálatot megelőzően lehetősége van kitölteni állapotfelmérő kérdőívünket, melyet a jelentkezési űrlap segítségével küldhet el részünkre, vagy kinyomtatva hozhatja magával a vizsgálatra.

A jelentkezéshez az állapotfelmérő űrlap kitöltése NEM kötelező!

Anélkül is jelentkezhet, hogy az állapotfelmérő kérdőívet elküldené. Ettől függetlenül ajánlott, mert a kérdőív kitöltése felgyorsítja a munkánkat, amely hozzájárul a gyorsabb gyógyuláshoz.

A kontroll-vizsgálatainkban résztvevők Cardiopont Centrumainkban a legalább 40 alkalmas kombinált kezelést választókból kerültek ki.

 Minden résztvevő:

  • hiánytalanul, folyamatosan végigjárta a javasolt mennyiségű kezeléseket,
  • nem hagyott ki kezelést és
  • mindenben a személyzet által adott tanácsok szerint jártak el./egyeztetés!/
  • a kezeléseket követően, az előírásoknak megfelelően részt vett a kijelölt kontrollvizsgálatokon is.

Azon pácienseinket, akik 1-2 évvel ezelőtt jártak hozzánk kezelésekre elhívtuk egy újabb kontrollvizsgálatra.

Sokan arról számoltak be, hogy:

  • azóta is jól vannak,
  • sokkal többet tudnak mozogni,
  • szívesebben „élnek” és jobb az életminőségük is.

A kontrollvizsgálataik is kimutatták, hogy az eredményeik nem romlottak, sőt a több mozgás következtében voltak olyan idős betegeink (70 év felettiek), akiknek eredményei folyamatos javulást mutattak az eltelt időszakban.

A fenti ábrán látható, hogy jelentősen csökkent a vérnyomás (a narancsszínű oszlopok a kezelés előtti állapotot, a zöld oszlopok a kombinált kezelések hatását mutatják)

A vizsgálatban (415 személy) 159 férfi és 256 nő vett részt.

Az első két oszlopon látható, hogy a kezelés hatására ÁTLAGOSAN 7 Hgmm-t csökkent a vérnyomás a 45-90 éves férfiak körében.

A harmadik és a negyedik oszlop szintén a kezelés hatását mutatja be, ÁTLAGOSAN 9 Hgmm-t csökkent a vérnyomás a 45-90 éves nők körében.

A keringési rendszerrel kapcsolatos korai megbetegedések és a nagy halálozási arány, a lehetséges korai diagnosztikára, a társult érbetegségek tudatos keresésére, mellékhatásoktól mentes, alternatív megoldási módszerekre irányítják a figyelmet.

 155 Hgmm feletti szisztolés vérnyomásnál 2x akkora esélyt adnak az orvosok az infarktusoknak, mint 130 Hgmm-nél. Ezért van nagy jelentősége minden olyan eljárásnak, ami ezt az értéket tartósan csökkenteni tudja.

A magas vérnyomás kialakulása és súlyosbodása rendellenességeket okoz a szív és több fontos szerv szerkezetében, működésében és vérellátásában, így a bemutatott vérnyomás csökkenés tehát ezen okok miatt is kedvező.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top