Csajok Magazin

Búcsú a narancsbőrtől: HYPOXITRAINING

A hypoxitrainer a XXI. század legelismertebb alakformáló gépe: a legrövidebb idő alatt, a legeredményesebb fogyást, alakformálást biztosítja, erősíti az immunrendszert, és a narancsbőr eltüntetésére a leghatásosabb módszer.

A hypoxitraining röviden öszsefoglalva: mélynyomás (vákuum) alatti zsírégető edzés. A hypoxi-training módszert Svájcban fejlesztették ki nők számára, hogy a problémás testtájakon (comb, fenék, has) jelentkező narancsbőr problémát megszüntesse. A kezelések egy kb. 1,5 méter átmérőjű tojás formájú zárt tartályban történnek, amelynek belsejében egy szobakerékpár található: ez maga a hypoxitrainer.

A biciklizés közben a hypoxi-tartály belső terében váltakozni kezd az alacsony és a magas nyomás, ahogy a számítógép rendszeres időközönként kiszippantja a levegőt a tartályból, majd visszaengedi azt. A nyomásváltakozás a kerékpározással kombinálva serkentően hat az anyagcserére és a nyirokkeringésre, és itt rejlik a lényeg: a bőrre irányuló szívó hatás következtében javul a bőr felső- és alsóbb rétegeinek vérellátása, így a vér több oxigént tud szállítani a sejtekhez, amely felgyorsítja a biológiai égést, és lokális (!) fogyást eredményez. Azaz célzottan, onnan tudjuk száműzni a narancsbőrt és a felgyülemlett zsírokat, ahonnan a leginkább szeretnénk. A Hypoxitraining időtartama 40 perc folyamatos, közepes intenzitású mozgás, ugyanis 20 perc után indul be a szervezetben a zsírégetés. A biciklizés önmagában is jótékony hatású, ezt kombinálja a készülék a mélynyomás-terápiával. A Hypoxi nem csupán fogyasztásra és a narancsbőr eltüntetésére alkalmas, hanem bizonyos reumás betegségek kezelésére is, mivel az alsó végtagokban jótékony hatást gyakorol az erek állapotára.
És ami mindenkit a legjobban izgat: mik a várható  eredmények? A Hypoxi edzés során végzett mozgás igen jó hatásfokkal égeti a zsírt, thermográfiás felvételeken jól látható a változás, a kezelt testrészek zsírszöveteiben megemelkedik a hőmérséklet; kezelésenként a szervezet 20-50 g zsírt veszít! Egy hónap rendszeres kezelés után néhány centiméter körméret-csökkenés tapasztalható a combokon és a csípőn. 10-15 alkalom kezelés után a narancsbőr egy fokozattal javul, az alsótest egy-két ruhaméretet csökken! Az infraszauna az edzést megelőzően ugyancsak növeli annak hatásfokát.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top