Csajok Magazin

Búcsú a borotvától

Lézeres kezeléssel fájdalom nélkül, gyorsan és hatékonyan meg lehet szüntetni a szőrszálak újraképződését úgy, hogy a kezelt szőrtüszőből nem nő többé szőrszál.

Akkor lehet biztosan tudni, hogy egy kislány nővé érett, amikor elkezdik zavarni a lábszárán jelentkező finom pihék. Aztán kölcsönveszi a mama szemöldökcsipeszét, és reménytelen küzdelembe kezd vele. És ez a harc hosszú évtizedekig folytatódik. Megismerjük a borotvát – amitől kellemetlen sörteként nő vissza az, amit nem szeretnénk –, a gyantázás fájdalmait, s az utána jelentkező enyhe, de kellemetlen bőrgyulladást, vagy a szőrtelenítő krémek bántó illatát és rövid hatását.

Pedig van mód arra, hogy tartósan felszámoljuk a lábon, karon, bikini-vonalon, hónaljban vagy akár az arcon előforduló szőrszálakat!

A csúcstechnika a férfiaknak is segít megszabadulni a váll, hát, has, kézfej szőreitől. A módszer lényege, hogy a szőrszál festékanyaga, a melanin elnyeli a kibocsátott fényenergiát, ami hővé alakul, s ezt a szőrszál eljuttatja a szőrtüszőhöz. A hő károsítja a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket, és ezért a szőrszálak kihullanak. Az így kezelt szőrtüsző nem sérül meg, de a működése leáll. A környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak. A Bársony Orvos-Esztétika klinikáin az elmúlt 12 évben több mint 40 000 szőrtelenítő kezelést végeztek, s ezek is bizonyították, hogy a sikeresen leállított szőrtüszőkből többé nem nőtt új szőrszál.

Az első kezelés

Az első kezelést egy alapos szakorvosi vizsgálat előzi meg a klinikán, ennek során megállapítják a bor és a szőr jellemzőit. A szakorvos meghatározza a páciens számára ideális kezelési paramétereket, majd a tesztkezelés következik. Néhány négyzetcentiméternyi bőrfelületen megvizsgálják a bőr reakcióját, és kizárják a túlérzékenységet. 24–48 óra múlva kezdődik az első szőrtelenítő kezelés az Alexandrite lézerrel, amely rendkívüli precizitásával és gyorsaságával emelkedik ki a lézerek közül. Fájdalmat vagy kellemetlenséget nem okoz, csak enyhe csipkedő érzést.

Ismételt kezelés

A lézeres kezelésre csak az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők fogékonyak, ezeknek a működését lehet leállítani. Éppen ezért 4–6 alkalommal, 6–8 hetente érdemes ismételni a kezeléseket.

Az őszi, téli szezon

A lézeres „fényterápia” akkor alkalmazható, ha a bőrt sem nap, sem szolárium nem éri, ezért a kezeléseket legjobb szeptember közepén elkezdeni. Aki viszont megállja, hogy ne napozzon, az nyáron is részt vehet a kezeléseken. A kezelés után is tartózkodni kell egy ideig a naptól. Az őszi-téli-tavaszi hónapok alatt elvégzett lábszár-szőrtelenítés a következő nyárra végleg megoldja gondjainkat.

További információ a lézeres szőrtelenítésről: www.barsony.hu

Jelentkezzen be a Bársony Orvos-Esztétika Önhöz közelebb orvosi központjába konzultációra és tesztkezelésre!

Elérhetőségeink:
Bársony Orvos-Esztétika – A LÉZERSPECIALISTA

BÁRSONY BUDA – MOM park mellett – 1126 Budapest, Kernstok tér 3.
Bejelentkezés: Telefon: (06 1) 22 52 969 Mobil: (06 20) 324 7676
E-mail: buda@barsony.hu
BÁRSONY ÓBUDA – 1032 Budapest, Bécsi út 183.
Bejelentkezés: Telefon: (06 1) 22 77 66 9 Mobil: (06 20) 241 9734
E-mail: obuda@barsony.hu

www.barsony.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top